Schokjes?

 • #1

  Hoi Allen,

  Ik ben 25 jaar en een echte hypochonder en maak mij vaak zorgen om dingen. Laatste 2 maanden enorme stress hierdoor ervaren. Laatste tijd valt mij op dat ik plofjes door mijn lijf voel. Denk aan een plofje in mijn been, arm, buik of kaak. Soms zijn het trillingen. Allemaal verdwijnen ze wel weer even spontaan als ze zijn gekomen. Op Google kom ik de ergste ziektes tegen. Ben vanochtend naar de huisarts gegaan en die heeft mij neurologisch getest op reflexen, lopen en spierkracht etc. Toch blijf ik een beetje bezorgd! Kunnen mensen mij hier meer over uitleggen (en mij daarmee hopelijk geruststellen)?

  Reageer
  #2

  Hey hey

   

  Ik ben geen arts. Maar ik heb hetzelfde al jaren. Ben ook bij een neuroloog geweest. Dit moet je maar eens lezen: https://mens-en-gezondheid.infonu.nl/aandoeningen/183536-benigne-fasciculatiesyndroom-onvrijwillige-spiertrekkingen.html

  Ik heb trouwens ook gemerkt dat het erger wordt wanneer je bv veel koffie off cola drinkt.

   

  Groetjes

  Reageer
  #3

  Misschien eens naar een orthomoleculair therapeut, die kijkt naar je voedingspatroon, tekorten aan voedingsstoffen enz. Gewoon bloedonderzoek zegt niet zoveel over tekorten. En wat doen om lekkerder in je vel te komen. Misschien yoga.

  Reageer
  #4

  Dit heb ik ook sinds twee maanden! Daarbij ook last van duizeligheid/drukkend gevoel op mijn hoofd. Erg vervelend, vermoeiend en frustrerend! Ik heb helaas geen oplossing of eventuele diagnose voor jou. Zelf moet ik 10 januari naar de neuroloog. (bloedonderzoeken wezen niets uit)

  Reageer
Reageer op: Schokjes?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief