Schokjes in keel en op de borst

 • #1

  Hallo allemaal,

  Ik heb in december klachten aan mijn hart ervaren en uit onderzoeken etc is gebleken dat alles goed is en ik een gezond hart heb. Hier heb ik veel stress van gehad en nog steeds voel ik soms dingen die mij bang maken. Door de corona ervaar ik ook weer veel stress, ik heb door dit alles al een lange tijd spierpijn op mijn borst, op mijn rug, tussen mijn schouderbladen, mijn nek en schouders.

  Sinds kort ervaar ik soort schokjes in mijn keel,op mijn borst (ook rondom mijn hart) en soms ook bij mijn darmen. Ook heb ik een soort gevoel van spierpijn bij mijn maag. Dit alles komt en gaat.

   

  Ik maak me hier toch wel zorgen over, zijn deze klachten gerelateerd aan angst/stress/hyperventilatie? Of moet ik toch langs de huisarts? Ik hoop dat iemand mij kan helpen.

  Reactie
  #2

  Hey,

  Wat je hart betreft, kan ik geen advies geven.

  Maar de spierpijn kan een fysio je goed bij helpen. Die kan je ook ademhalings en ontspannings oefeningen geven als je last hebt van hyperventilatie.

  Dan pak je gelijk meerdere problemen in 1x aan.

  Groetjes Suzan

  Reactie

  Leven met angst kan je dagelijks leven nogal belemmeren. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook in dat geval helpen wij je graag verder.

  Angst. Wat te doen als het je leven beheerst?

  Angst. Wat te doen als het je leven beheerst?

  Angst kan je behoorlijk in de weg zitten Leven met angst kan je dagelijks leven nogal belemmeren. Misschien denk je... Lees verder
  Angstklachten? Test ze zelf!TEST JEZELF
  Partner content
Reageer op: Schokjes in keel en op de borst
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief