Zenuwpijn

 • #1

  Ik heb tramadol gekregen voor zenuwpijn die van nekhernia komt. Nu ben ik echt misselijk en veel braken van dit medicament.. is dit een normaal bijwerking ?

  Reageer
  #2

  Neem je het volgens dosering in? Ben je van niets naar best veel per dag gegaan?

  Misselijkheid kan soms. Braken klinkt vreemd.

  Heb je niet toevallig iets verkeerd gegeten of heb je er alcohol bij gedronken?

  Misschien is dit niet het middel voor je.

  Reageer
  #3

  Ik zou even contact opnemen met de huisartsenpost, ik ga van tramodol en vergelijkbare medicatie ook vreselijk overgeven.
  Je zou eerst kunnen vragen om iets tegen de misselijkheid en het overgeven erbij,maar als je echt niet tegen zulke middelen kunt,zoals ik,kan er beter iets anders voorgeschreven worden.

  Reageer
  #4

  Het is trouwens verstandiger om rechtstreeks contact op te nemen met je huisarts of de huisartsenpost als zulke bijwerkingen van medicatie hebt,daar kunnen ze er direct op inspelen en zonodig iets veranderen.

  Reageer
  #5

  Ja ze hebben me die pillen in de spoed gegeven .. ibuprofen, tramadol en dalfagan .. ik moest ze allemaal samen innemen

  Reageer
  #6

  Hoelang zou die pijn kunnen duren? Of hangt dit van persoon tot persoon af? Het is echt een verschrikkelijke pijn vind ik 🙁

  Reageer
  #7

  Als je een hernia hebt,kan die pijn wel blijven tot die weg is.
  Ik zou morgen toch even de huisarts bellen over de medicatie, overleggen of je ziek wordt van de combinatie of van 1 van soorten specifiek.
  Heb je ook een maagbeschermer gekregen? Daar zou ik anders ook even naar vragen.
  Sterkte,ik weet wat je ongeveer voelt😅

  Reageer
  #8

  Ja het zou van mijn nek komen .. die pijn trekt tot in mijn schouderblad en zo naar mijn arm .. heb het wel maar aan ene kant gelukkig maar . Heb idd een maagbeschermer gehad maar helpt precies niet veel 😬kan dat dan zo plots komen die nekhernia? Was alweer aan het panikeren dat er een tumor is ofzo ja sorry ben hypochonder

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Denkt de dokter dat je een hernia hebt of is dat al vastgesteld?

  Ja een hernia kun je zo krijgen. Of hij zat er al langer,maar raakt ineens een zenuw doordat hij iets verplaatst en daardoor  hij veel meer pijn gaat geven.

  Reageer
  #10

  Hij is er vrij zeker van dat het een nek hernia is naargelang mijn symptomen .. hij zei om het eerst af te wachten met medicatie omdat het meestal wel uit zichzelf geneest en zoniet is het volgende stap evt een infiltratie

  Reageer
  #11

  Over het algemeen zijn de meeste hernia's uit zichzelf na 2 maanden hersteld. Er kan dan wel een blijvende kwetsbaarheid zijn voor sommige bewegingen.

  1 heb 2 nekhernia's boven elkaar gehad. 1 was verschrikkelijk en de ander voelde ik niet. Ik kreeg overigens toen Lyrica en Oxycodon.

  Het hielp mij om zo'n herniakussen te dragen. Fysio hielp niets.

  Reageer
  #12

  Ja,zo doen ze dat idd vaak.
  Goed in de gaten houden dat je geen uitvalsverschijnselen in je arm of hand krijgt. Dan moet je direct aan de bel trekken.
  Krijg je nog een mri scan? Dan kunnen ze beoordelen hoe erg de zenuwen in de knel zitten

  Reageer
  #13

  Wel ik voel wel al uitstralingen naar de arm maar wel geen uitvalsymptomen.. ik heb het tijdje terug heel lichtjes gehad maar das dan uit zichzelf weggegaan .. eergisteren terug gevoeld maar wel wat met meer pijn nu ..

  Reageer
  #14

  Dat zal van persoon tot persoon verschillend zijn

  Reageer
  #15

  Wat is een hernia kussen als ik vragen mag 😊

  Reageer
Reageer op: Zenuwpijn
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief