Zo bang: linkerkant lichaam doof, breidt zich uit

 • #1

  Dit wordt een wat lang verhaal. Iets van een maand geleden kreeg ik last van m'n linkeroor. Vervelende jeuk. De week erop had ik het idee dat ik wat minder scherp zag door m'n bril en dat ik wat wollig in m'n hoofd was en soms minder stabiel. Naar de huisarts: kreeg oordruppels en moest maar naar opticien. Mijn sterkte was iets veranderd in het linkeroor, dus nieuw glas besteld. Inmiddels had ik me ziekgemeld op werk want kon niet werken door de wolligheid in mn hoofd. Vervolgens nieuwe lens binnen, zicht nog steeds niet beter. Terug naar huisarts: toch maar bloed prikken, bleek ik een vitamine d tekort te hebben (27) dus kreeg een eenmalige ampul van 100.000. Ik had het idee dat ik mij hierna beter voelde, ging terug naar werk. Volgende dag werd ik wakker met een doof gevoel aan de linkerkant van mijn gezicht. Dag erna werd mn linkerbeen doof (alsof hij slaapt), dag erna linkerarm. Dus ik terug naar huisarts: over 7 weken kun je bij de neuroloog terecht. Intussen zit ik mezelf op te vreten en worden de klachten alleen maar erger. Kan niet slapen van de stress. Tong is inmiddels ook gevoelloos. Heeft iemand eem vergelijkbare ervaring ?

  Reactie
  #2

  Ik ben trouwens een vrouw van 36

  Reactie
  #3

  Het zou kunnen dat je toch nog steeds Vit D tekort hebt

  Reactie
  #4

  Kun je dit soort symptomen van vitamine d tekort krijgen? Zo heftig en opeens?

  Reactie
  #5

  Hoi, ik heb juist dezelfde klachten. Moet donderdag naar de neuroloog. Ik heb ook een vitamine d tekort, maar dat heeft er niet veel mee te maken. Ik zal je laten weten wat hij zegt.

  Reactie
  #6

  Dank je Rola! En 🤞

  Reactie
  #7

  Als je langere tijd tekort hebt, komt er een moment dat de klachten uitbreken

  Reactie
  #8

  @Rola weet je al mee? Ik heb volgende week een mri gepland staan ivm klachten die steeds erger worden. Linkeroog wordt steeds waziger, branderige spieren en nog steeds doof gevoel

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  hoi Smiek, ik heb van alle reflex oefeningen moeten doen. En dan 3 december EMG onderzoek. Mijn linkeroog is ook veel waziger geworden. Rodemex gekregen voor de brandende pijn.  Hoe is het met jou? Waar heb je brandende pijn?

  Reactie
  #10

  Hoi Rola, fijn dat je iig onderzoek krijgt. Ik heb pijn in m'n armen en benen. M'n oog doet gek genoeg geen pijn, al lijkt het ook alsof deze verdoofd is. Niets gekregen tegen de pijn. Gaf de arts aan wat zijn vermoedens waren of kon hij daar niets over zeggen?

  Reactie
Reageer op: Zo bang: linkerkant lichaam doof, breidt zich uit
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief