wakker geworden met doof gevoel linkerzijde lichaam

  • #1

    Al gedurende 1 á 2 maanden last van vermoeidheid. Dit ging/gaat gepaard met wat zeer licht gele vlekken zien voor mijn ogen en met een tintelend gevoel net voor de ogen. (Ik heb reeds een bril met een blue filter). Afgelopen vrijdagmorgen wakker geworden met een doof gevoel en beetje zenuwtrekkende lip aan de linkerkant. Bij het eerste keer staan op mijn linkervoet pijn aan de hiel, waarna ik later opmerkte dat ik ook minder gevoel had in linkerarm en mijn linkervoet ijskoud aanvoelde.

    Aanstaande maandag is dit gecheckt bij de huisarts. Hierbij zou je kunnen denken aan een TIA, maar de checks van de huisarts waren allemaal OK. Het blijkt dus dat ik dit enkel zo voel van binnen, maar dat bijv. de linkervoet net zo warm aanvoelde als de rechtervoet en, wat de linkerarm betreft, ik hetzelfde gewicht met fitness kan tillen als voorheen. In rust voelt arm en been aan linkerzijde nog steeds zwaarder en voelt het de linkerkant van mijn gezicht redelijk verdoofd.

    Verder heb ik wel wat korte periodes gehad dat ik mij anders voelde dan anders, beetje verward.

    Ik ben een jongen van 25 en sport regelmatig. De huisarts ziet geen aanleiding voor een TIA en doorverwijzing, maar ik ben niet helemaal gerust gesteld dat dit vanzelf over gaat en er niets met of in mijn hersenen aan de hand is.

    Wat opvalt is dat dit begonnen is een dag na terugkomst van vakantie(Spanje met goed weer). Misschien iets met de warmte/kou.

    Verder ook wellicht handig om te vermelden. Eind Oktober heb ik een LINKS een gewone kies laten trekken. Hierbij heb ik toen verdoving gehad. Hier heb ik ongeveer 2 weken last van gehad, enkel pijn, waarna dit is weggetrokken. De verdoving was ook al na enkele dagen uitgewerkt en mijn gezicht voelde toen normaal. Ook op vakantie hier geen problemen mee gehad.

    Moet ik mij zorgen maken?

    Reageer
    #2

    Heb je wellicht vaker last van angsten, stress of spanningen?

    Reageer
Reageer op: wakker geworden met doof gevoel linkerzijde lichaam


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief