pijn in linkerarm

 • #1

  Ik heb de laatste 2 weken last van pijn in mijn linker arm met name de bovenkant. Van schouder tot elleboog in die lijn. Soms gaat het ook verder naar beneden. Ook voel ik vaak een druk op mijn borst. Deze klachten heb ik telkens als ik in rust ben of bv. op de bank zit. Ik maak me hier erg druk om. Zouden het tekenen kunnen zijn van een hartaanval of iets wat te maken heeft dat het hart niet goed functioneert. Ik ben pas 34, rook niet, sport, eet vrij gezond. Snoep wel wat teveel.
  Weet iemand misschien wat dit is?

  Reageer
  #2

  ik denk niet dat het je hart is, dan heb je meer klachten bij inspanning.

  Zou er toch even mee naar de huisarts gaan en er naar laten kijken misschien heb je een zenuwbeklemming of ontsteking en moet je even naar de fysio.

  Sterkte Brenda.

  Reageer
  #3

  lees !

  hallo ik ben stephan ik ben 11 jaar en weet al een beetje over ehbo zou ik het maar zo zeggen .
  heeft de patient veel pijn aan linker arm en borts of nek of is benauwd,misselijk of ook pijn aan de zelfde kant been moet u met spoed een ambulance bellen want dan kan de patient een hard aanval rijgen of een hartinvark heeft .heeft u alleen pijn aan de linker arm dan heeft u gewoon een beetje spierpijn

  Reageer
  #4

  gewoon een beetje spierpijn???? wilt u heeeel voorzichtig zijn met dat soort uitspraken. mijn man had ook alleen maar pijn in zijn arm, verder helemaal niets... verstopte kransslagader!!!! Dus iedereen die het niet vertrouwt: ga er niet vanuit dat het wel spierpijn zal zijn.

  Reageer
  #5

  Hallo Pet, hoop dat alles goed gaat nu met je man? Maar Stephan bedoelde het goed, de jongen is pas 11. Het is aan jou zelf om de informatie op fora te filteren op wat bruikbaar is en wat niet.

  Groet Emma.

  Reageer
  #6

  dames en heren
  als iemand pijn heeft aan linker arm. dat kan zijn spierpijn of verkeerd geslapen heeft.maar er is een ding als je linker armpijn en dan begint rechter arm en bennen moet je derickt 112 bellen dat kan hartinvarkt;en veel mensen hebben ze niets dat kan paniek zijn .

  Reageer
  #7

  Hallo,

  Heb dezelfde pijn. Veel last van mijn linkerarm, schouder, elleboog tevens voel ik mijn hartslag kloppen in mijn binnen arm. Heb wel is last van mijn borstkas maar niet regelmatig wel ben ik kortademig ๐Ÿ™

  Reageer
  #8

  HALLO ,

  ik ben 56 jaar en heb reeds 3 weken pijn in mijn linker arm en dat gaat niet weg het begnt vanboven tot in de vingers en ook veel moe na 8 u slapen ben ik na een 1uur weer moe tis of ik 10uur gewerrkt heb wat zou dat aijn groetjes en beterschap voor iedereen .

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  een jongen van 11 zou hier sowieso niet moeten reageren

  Reageer
  #10

  Hey Darih,

  Ik voel juist hetzelfde van wat u vertel. weet u ondertussen wat er schilt met u?

  Reageer
  #11

  Ik heb er ook last van, soms zit ik te eten of lezen en krijg ik ineens pijn. In linker borst, linker arm straal soms achter mijn oor, linkerkant lichaam. Ik krijg het ook soms in mijn rechter borst en lichaam.
  Geen ademnood. Bij beweging niets.
  De HA zegt dat mijn hart volgens haar goed is. Ook op de mammografie niets te zien.
  Wat kan het zijn?

  Reageer
  #12

  Het kunnen spieren zijn. Dat is zonder enig onderzoek moeilijk te zeggen.
  Stress en spanningen kunnen dit soort klachten ook veroorzaken.
  Als je stress en spanningen hebt doe dan een de test op:
  http://www.dokter.nl/index.php?option=com_hyperventilatietest

  Reageer
  #13

  Wel eens gedacht aan hyperventilatie?

  Reageer
  #14

  Ik heb ongeveer de zelfde klachten .. pijn linkerpols elleboog wat soms uitstraalt naar de schouder/nek/tussen de schouderbladen.. ook last van me linker boven been.. rechts bijna geen last van de pijnklachten die ik aan me linker helft ervaar... ook een onrustige maag/darmen ! Ik heb reeds een hartholter gehad en daar was geen afwijkingen op te zien , omdat me linker pupil ook tikje groter is als me rechter pupil heb ik reeds ook nog een MRI scan gehad van de hersenen , ook daar was helemaal niks op te zien.. heb soms ook het gevoel dat me hartslag effe stil staat of dat het hart overslaat.. zeker wel 1 a 2 x op een dag.. en ben nog maar 26 jaar jong ... ik ben zo ondertussen ten einde raad.. en accepteer maar dat ik hier duidelijk mee moet leven.. wie o wie herkent deze klachten ook..?! ?

  Reageer
  #15
  Reageer
Reageer op: pijn in linkerarm


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief