Kind 8 jaar hartslag onregelmatig

 • #1

  Een tijd terug merkte ik, toen ik een keer bij mijn dochter lag en toevallig mijn hand op haar hals had liggen, dat haar hart onregelmatig lijkt te slaan. Een aantal slagen in hetzelfde ritme, dan een paar langzamer of even een korte pauze en dan weer snel. Nu heb ik dit een paar keer onopvallend gecheckt en dit blijft hetzelfde. Ze lijkt er zelf geen last van te hebben. Moet ik hier iets mee? Ze is 8.

  Reageer
  #2

  Dat is sowieso geen betrouwbare manier van meten.
  Ben je er toch ongerust over, laat dan de huisarts haar hartslag meten.
  (Persoonlijk zou ik, als ik mij zorgen om mijn kind maakte, rechtstreeks de huisarts raadplegen, ipv een forum waar geen artsen aanwezig zijn of onderzoek mogelijk is).

  Reageer
  #3

  Dat ben ik met je eens en ik ga vd week ook bellen, maar omdat ze er verder geen last van heeft, actief is etc, maak ik me er ook weer niet direct heel druk om in die mate dat ik verwacht dat er iets levensbedreigends aan de hand is.

  Reageer
Reageer op: Kind 8 jaar hartslag onregelmatig


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief