Vraag over onregelmatige hartslag

  • #1

    Hallo,

    ik heb een vraagje over mijn hartslag. Voor informatie: ik ben een vrouw 26 jaar heb medicijnen: metroprololsuccinaat voor hartkloppingen want die kreeg ik bij mijn paniekstoornis cadeau.

    Nu heb ik laatste 2 jaar steeds vaker dat mijn hartslag gek doet. een normale hartslag gaat van : boem boem boem boem en mijne gaat soms ineens uit het niks van boem boem -> stilte -> boemboem.   En soms is dit 2 keer en soms 5 minuten en afgelopen jaar duurde het zelfs een keer 1.5 uur. Het is een erg vervelend gevoel.

    Mijn vraag is nu, is dit iets om mee naar de dokter te gaan? zijn heet voorbode's van hartritmestoornis of iets anders? ik ervaar het als angstig en wanneer ik het heb durf ik ook niet naar school.

    Bedankt alvast.

    Reageer
    #2

    Ik denk dat het toch een gevolg van je angststoornis is. Je ervaart het wel zo, maar of het zo is, is nog maar de vraag. Je kunt daar natuurlijk mee naar de huisarts gaan

    Reageer
Reageer op: Vraag over onregelmatige hartslag


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief