Na corona veel hartoverslagen?

 • #1

  Hallo allemaal,

  Ik ben een jonge moeder van 30 met 3 kindjes en ik heb net voor de 2e keer corona gehad. Ik had 1 dag hoge koorts en de dag erna was de koorts gezakt en voelde ik me goed ( super fijn dat het zo verliep) maar die dag erna kreeg ik extreem veel hartoverslagen. Ik heb wel eens een hartoverslag als ik stress heb gehad of als ik een emotie voel en weet dat het dan heel normaal is maar ik heb nog nooit zo veel uur achter elkaar hartoverslagen gehad. Nu is mijn vraag, hebben meerdere mensen hier last van gehad na een corona besmetting?

  De huisarts had ook naar mijn hart geluisterd en hoorde ze ook en zei dat het vervelend is maar niet gevaarlijk dus dat stelt me wel gerust maar ik ben benieuwd of meerdere mensen hiermee te maken hebben gehad na een corona infectie?

  Reageer
  #2

  Ik herken het, heb zelf vorig jaar in mei covid gehad en ik had best veel hartoverslagen. niet extreem maar wel heel vaak zelfs bij inspanning. ik ben hoger gaan ademen door covid waardoor dat overslagen uitlokte. (Heb ook de eerste orginele variant gehad).. (gingen ze vanuit dan) toen had ik hele hoge spierspanning en een ontsteking aan het middenrif en een verkeerde zware ademhaling en daardoor ook best veel hartoverslagen gehad. Nu heb ik ze nog regelmatig en soms meerdere achter elkaar. Ik moet er maar mee leren leven.. voor al dit gedoe had ik ze nauwelijks, nu meerdere malen per dag. Ik blijf het eng vinden en ik word er heel erg onrustig van

  Reageer
  #3

  Hoi
  In febr corona gehad maar geen hartoverslagen. Hoewel ik normaal gek word ervan. Nu heb ik ze wel weer erg veel en vooral tijdens het zwemmen en dat vind ik zo vreemd…. Ik denk idd wel vaak dat t te maken heeft met je middenrif. En ik krijg ze ook bij hormoonwisselingen. En idd ook als ik bv ziek word. Want dat is volgens de huisarts ook stresserend voor je lichaam.

  Reageer
Reageer op: Na corona veel hartoverslagen?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief