Hartoverlsagen

  • #1

    Hallo allemaal,

    Ik heb harenlang last van hartoverslagen maar de laatste mischien jaar is het steeds mee geworden zonder dat ik een link kan vinden. Ik voelde er een paar per week. Maar nu voel ik er echt tientallen per dag in de laatste tijd... ze voelen zo hard ongelooflijk  ik kan hiermee toch niet leven ben kapot hiervan. Jaar geleden tests gedaan niks gezien. Moet ik weer terug ? Wat als dit zo door blijft groeien ? Mischien naar duizenden en dan kan ik cardiomapathyie (speeziekte) ontwikkelen? Hoe kunnen ze dan zeggen dat het onschuldig is als mischien blijft verhogen. Ik heb zo geen energie meer in het leven aub iemand help met ervaring.

    Ben trouwens man,23, geen angst, hyperventilatie, stress. Ik kan gewoonweg geen link vinden word er bang van...

     

    Reageer
    #2

    Dit heb ik ook. Alleen ben wel veel ouder. Oorzaak hoge bloeddruk. Joh ga naar de dokter en blijf er niet mee rondlopen! Ik kreeg het op een zondag en ben toen naar de dokterspost geweest. Kon gelijk blijven. Dagje ziekenhuis aan het infuus. Niet mee blijven tobben! Het is onschuldig meestal maar wel heel naar.

    Reageer
    #3

    Hallo allemaal,

    Inne dankjewel voor je reactie! Smorgens naar de huisarts en die heeft me doorverwezen daar de cardioloog die alles gaat checken. Wachttijden zijn paar weken, als ik het niet vergeet dan post ik de update hier na de controle.

    gr

    Reageer
    #4

    Hallo allemaal,

    Hier ben ik weer! De wachttijden waren erg lang.. Maar ik heb alle onderzoeken gehad, ecg, echo, holter, inspanning. Op de holter is er gezien dat er overslagen zijn uit de boezems. Compleet ongevaarlijk volgens hun. Goede uitleg gehad. Ik adviseer mensen met overslagen een afspraak te maken bij de cardioloog om je gerust te stellen zoals mij! Aangezien de wachttijden lang zijn zou ik het zsm doen als je je ongerust maakt en zeker wilt zijn. Ander antwoorden die hulpzaam kunnen zijn:

    waarom de ene overslag meer voelbaar is dan de andere kan liggen aan de bloeddruk bv.

    pac kan geen vfib veroorzaken.

    Sporten helpt en is goed voor ze! Ook al heb je ze tijdens sport. Kan geen kwaad.

    Groeten

    P.

    Reageer
    #5

    Denk ook aan de rol van je voedingspatroon en tekorten aan voedingsstoffen. Zorgen voor een stabiele bloedsuikerspiegel, door te zorgen voor complexe koolhydraten, eiwitten, vetten en vezels bij elk eetmoment. Histamine- en tyraminerijke voedingsmiddelen maar ook smaakversterker en kunstmatige zoetstoffen kunnen klachten geven; zowel hyperventilatieklachten als hartklachten. Een complementair genezer zou je advies kunnen geven. OOk zorgen voor een rustige ademhaling. Yoga kan goed zijn.

    Reageer
Reageer op: Hartoverlsagen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief