Borstpijn uitstraling naar de Arm

 • #1

  dag allemaal,

   

  sinds 2014 heb ik vaak last van m’n linkerborst die uitstraalt naar me linkerarm. Ik ben daarvoor naar de dokter geweest hebben ze een hartjefilmpje gemaakt en alles leek prima te zijn (bleek dat ik syndroom van tietze had). Na een bepaald tijd was het over maar nu heb ik weer hetzelfde klachten en word er erg onrustig over, ik ben ook in behandeling bij de cardioloog waar ik op me uitslagen wacht. Alleen ik heb hier zo’n stress van overgehouden dat ik gewoon helemaal kapot ben, ik ben iemand die elke dag na school gaat en 16 uur in de week werkt. Tijdens slapen voel ik geen pijn maar als ik maar net 5 min wakker ben begint meteen de pijn. Heeft iemand zo’n soortgelijkige klacht gehad en die mij even kan geruststellen.

  Reageer
  #2
  Reageer
  #3

  Veel hartoverslagen gehad waarbij ik ook het gevoel heb steeds druk op de borst te ervaringen. Ook heb ik als ik adem soms pijn. Dit kan hyperventilatie zijn. Je kunt een stress verlagend middel gebruiken aangezien dit ook klachten kan geven vermoed ik dat de dokter dit niet zomaar gaat doen. Probeer adem oefeningen te doen zodat je minder klachten hebt hietdoor heb je minder stress. Je kunt ook je hand op je buik houden en voelen of je buik omhoog gaat bij het in ademen .Zo ja je hebt een buikademhaling goed dus . Zo nee je ademend via je borstkas je kunt daardoor extte spierpijn keijgen.

  Reageer
  #4

  Dankjewel, ze vermoedden ook dat ik chronische hyperventilatie had daarvoor was ik naar de therapeut gegaan maar dat hielp niet.

  Reageer
  #5

  dankjewel voor je reactie Luuk.

  daarvoor was ik al naar de therapeut geweest, het helpte even en toen begon het weer. Nu volg ik via youtube ademhalingsoefeningen.

   

  Reageer
Reageer op: Borstpijn uitstraling naar de Arm
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief