bloeding onder grote teen

  • #1

    Hey,

    Anderhalve week geleden heb ik een dag of vier iets teveel gelopen op wat te kleine schoenen... Het ging op een gegeven moment vervelend worden en toen heb ik er dus niet meer op gelopen, maar een paar dagen nadat ik van schoenen gewisseld had deden beiden grote tenen nog steeds pijn. Ik dus eens beter kijken naar mijn tenen. Bleek er onder mijn rechter teen een donkere vlek te zitten (ik denk een 'ondernagelse bloeding'?) Het deed nog een paar dagen pijn, maar nu gelukkig niet meer. Echter, de vlek zit er nog (halverwege de teen aan een zijkant).

    Kan dit kwaad? Gaat dit vanzelf weer weg? Ik heb er nu geen last van, maar ik ben bang dat het kan gaan ontsteken ofzo... (heb ooit een ontstoken kleine teen gehad, de pijn die dat gaf was echt niet normaal! Zo iets zou ik niet graag bij m'n grote teen willen, hèhè.) Misschien dat iemand ervaring/raad heeft?

    vriendelijke groet,
    An

    Reageer
    #2

    ik denk dat je gewoon een blauwe plek op je teen hebt , is toch ook een ondehuidse bloeding zal vanzelf wel weggaan over een paar dagen.

    Reageer
    #3

    Ik heb iets gelijkaardigs opgelopen door iets te kleine snowboard boats.
    Ik dacht ook dat het wel na een paar dagen ging weggaan.
    Maar dat is totaal niet het geval.
    Kent er er iemand een product dat men aan de teen kan smeren om dit op te lossen?

    Reageer
Reageer op: bloeding onder grote teen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief