Gekneusde voet, enkel distorsie?

  • #1

    Hoi allemaal

    Ik heb daarnet bij het lopen m'n voet omgelaan. Stom, maar het kan gebeuren.
    Nu is er aan de rechterkant van m'n rechtervoet ( waar ik dus op "geland" ben) een bobbel die wat blauw uitslaat. Niet hevig, er zit meer een "licht blauwe" tint op. De bobbel is al wat groter geworden. Vooral in de "lengte" niet in de "hoogte" (rare verwoording ๐Ÿ˜‰ )

    Ik heb daarnet goed ijs tegen m'n voet gedrukt en ik vraag morgen aan een vriendin of ze naar de apotheker van wacht kan gaan om een steunverband.

    Nu is de pijn al wat dragelijker, maar steunen op de voet gaat zeer moeizaam. Nu moet het er om doen dat ik de komende 3 dagen heen en weer moet lopen voor schoolopdrachten en volledig geen tijd heb om naar de dokter te gaan. Ik zou namelijk graag weten of hij gebroken is. Niet hevig, maar misschien een scheurtje, of is dat niet mogelijk door het omslaan van je voet?

    Alvast bedant.

    Reageer
    #2

    Hoii.

    Tuurlijk is dit mogelijk, heel goed mogelijk zelfs. Ik denk niet dat het gebroken zal zijn, anders zou je janken van het zeer :P. Maar een scheurtje in je spier/pees/bot (weet ik veel) kan best zijn hoor.
    Ik heb eens een krakje in men groeischijf gehad (pols) heb twee weken in het gips moeten zitten, maar vanaf ik met het minste gewicht op mijn pols steun heb ik er meteen weer last van... Maarja, veel rusten en zo weinig mogelijk op je voet steunen.
    Ik zou toch eens tijd vrij maken om zo vlug mogelijk naar de dokter te gaan!

    Greetz,
    Louise.

    Reageer
Reageer op: Gekneusde voet, enkel distorsie?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief