kromme tenen

  • #1

    Hallo,

    Ik heb een vraag over mijn tenen. Mijn tenen staan namelijk nogal krom, vooral mijn kleine teen en die daarnaast. Op mijn kleine teen is ook een soort van bot (denk ik) gegroeid, dit kan je wel zien op 1 van de foto's.
    Nou is mij vroeger altijd verteld dat ik op mijn achtiende geoppereerd moest worden aan mijn tenen, maar dit heb ik toen niet gedaan. En inmiddels ben ik 24 en krijg ik steeds vaker een spoot van zenuwtrekjes in mijn tenen en kramp. En als mijn kleine teen nageltje iets is gegroeid krijg ik wondjes onder de teen er naast. Voor de rest heb ik er niet heel veel last van, alleen die kramp soms.
    Mijn vraag is heeft iemand hier ervaringen mee? Of weet iemand wat dit is en wat voor opties je hebt?

    Alvast bedankt!

    Reageer
    #2

    Ik denk dat je eerste eens naar de huisarts moet. Bespreek het met je huisarts en laat je verwijzen naar de orthopeed. Die kan dan kijken/onderzoeken wat er aan de hand en de mogelijke opties met je bespreken.

    Reageer
    #3

    Hi anoniem, met de 3 foto's,

    Wat heb je uiteindelijk gedaan? Ben je naar een orthopeed gegaan en is het uiteindelijk geopereerd? Ik heb namelijk hetzelfde 'probleem'. Mijn voeten zien er namelijk precies zo uit en ik heb er ook af en toe last van. De orthopeed wilde bij mij wel een operatie uitvoeren, maar ik overweeg nog om dit te laten doen..
    Ik hoor graag een antwoord van je!

    Reageer
Reageer op: kromme tenen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief