Voetwratten problemen

  • #1

    Hoi,

    Ik heb al een lange tijd last van wratten onder mijn voeten. Blijkbaar is het volgens de HA al te erg om daar te behandelen en moet ik naar de pedicure, maar die zijn belachelijk duur, en heb je meerdere behandelingen nodig en dan kunnen ze nog eens terugkomen dus geen garantie dat ze wegblijven!! Kan je net zo goed naar het casino gaan en daar je geld vergokken.

    Ik heb een zalfje om één plek in het bijzonder de huid wat los te maken want de wrat daar zit eelt over gegroeid. Elke keer als ik het eelt weghaal groeit het gewoon weer terug..

    Ik las dat ze na 2 jaar weg horen te gaan maar ik zie nog steeds geen verbetering. Die ene plek doet elke keer weer pijn als ik er op sta of loop omdat het eelt er over groeit, je kan ook de plek schaven en dan verlicht het eventjes maar een dag of twee later is er weer pijn.

    Is er geen definitieve manier om die voetwratten weg te laten gaan??

    P.S. Als je voetwratten hebt ben je dan ook besmettelijker voor genitale wratten?

    Bedankt!

    Reageer
    #2

    Vraag aan de huisarts een verwijzing voor de dermatoloog. Die kan ze weghalen.
    Voetwratten hebben niets met genitale wratten te maken

    "Ik las dat ze na 2 jaar weg horen te gaan" Als je geluk hebt zouden ze weg kunnen gaan

    Reageer
Reageer op: Voetwratten problemen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief