Voet gebroken of gekneusd?

  • #1

    Ik ging bij zaalvoetbal op iemand anders zijn voet staan en ging toen door mijn enkel met mijn enkel helemaal tegen de grond, ik en degene die op mijn voet stonden hoorde een harde knak uit mijn voet en ik voelde het zelf ook heel erg. Ik heb 2 uur lopen kreunen omdat het te pijn deed en nu na het nemen van twee paracetamol en koelen van me enkel kan ik nogsteeds niet liggen zonder me van de pijn af te lijden( ik beweeg de heletijd met mijn andere voet/been)

    Het is bijna niet dik geworden.

    Waar lijkt dit op

    Reageer
    #2

    In ieder geval op een gekneusde enkel. Ga naar de huisarts en laat ernaar kijken

    Reageer
    #3

    Inmiddels de volgende dag, de pijn zit nu het meest rond mijn buitenste enkel,  onder mn voet en bovenop mn voet, als ik mijn grote teen beweeg word de pijn erger. Huisarts gister gebeld die zei dat ik moet wachten tot morgen ( vandaag dus ) en als de meeste pijn dan niet weg was dan moest ik komen. Het is wel iets minder maar zelfs met rust doet het nogsteeds goed pijn. Het is ook een beetje blauw en rood en klein beetje dik.

    Reageer
    #4

    Ben je bij de huisarts geweest?

    Reageer
Reageer op: Voet gebroken of gekneusd?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief