• #1

  Omega-3 / Visolie: Ik ben 70 Jaar dus nogal stijf en stram, vooral na veel lopen of fietsen. Nu zijn er veel pillen en capsules in de handel b.v met Omega 3 en of visolie. De vraag is of ze echt doen wat ze beweren als je ze inneemt. Ze zijn namelijk niet echt goedkoop, dus zou ik dit graag willen weten.

  Reageer
  #2

  je zou het kunnen proberen, wel minstens 3 maanden, om te kijken of het verschil maakt.
  zelf slik ik hierbij een combinatie van Glucosamine en Chondrine, mij helpt dat.
  Laat je weten of het jou helpt?
  Succes, Brenda

  Reageer
  #3

  ikzelf gebruik visolie omega supplementen.
  Je doet er verstandig aan om zelf je mening te vormen. Lees de bijsluiters van producten en ga op zoek naar de werkzame stoffen die een product bevat. Vaak is de 'grootste pot' voor het minste geld niet de beste keuze, omdat het meer volume, maar minder werkzame stoffen bevat.

  vgr Bram

  Reageer
  #4

  Hallo allemaal,

  Glucosamine is alleen werkzaam in het kraakbeen. Het is beter om bijv. Mariandl Gelatinaat te gebruiken. Dit is werkzaam in alle delen van het skelet; dus banden, pezen, spieraanhechtingen, kraakbeen en botten. (Bevat ook collageenhydrolysaat en de mineralen calcium, magnesium en ijzer).

  Dit product is goed te gebruiken wanneer je sport, als je merkt dat je wat stijver bent in de ochtend, bij krakende gewrichten, bij (zware) fysieke arbeid, bij herstel na blessure en ter ondersteuning gezondheid gewrichten.

  Ik gebruik dit product al een tijdje, heb erge last gehad van mijn knieen... Toen ben ik alles een beetje uit gaan zoeken en ben ik sinds een half jaar ong begonnen met Mariandl Gelatinaat en ikheb veel minder last!

  Ik hoop dat ik je er een beetje mee geholpen heb!

  Reageer
  #5

  Hallo Brenda,

  Ik ben daar ook toe over gegaan en het help mij ook.

  Reageer
  #6

  Glucosamine kan werkzaam zijn bij artrose. Artrose in de knie kan gebaat zijn bij glucosaminen, bij artrose in de heup is de werking niet aangetoond. De beste behandeling bij artrose in de knie is afvallen.

  Reageer
  #7

  Ik zou als je er veel last van hebt msm nemen.

  ik zelf slik glucosamine en msm en heb minder last.

  Reageer
  #8

  Ik gebruik het ook al een poos en het helpt mij ook.

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Het is wel verstandig om het in mate te slikken. Omega 3 is namelijk een calcium blokker, en blokkeert calcium die de celwand probeert te bereiken. Als je het neemt, lees dan goed de instructie & dosering. Al zou ik 2 a 3x in de week vis eten meer aanraden.

  Reageer
Reageer op: )Omega 3
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief