• #1

  Goedeavond al. Is een Yakult drinken gezond van de Albert Heijn? Met dat darmbacterien ofz in?

  Reactie
  #2

  Ja, maar ook als die niet van AH is

  Reactie
  #3

  hoi Tandor bedankt voor je antwoord.

  is er een gebruiksaanwijzing? Bijvoorbeeld 1x per dag?

  Ik wil het namelijk coortaan proeven en opdrinken om gezond te kunnen leven, moet ik dan 1 per dag drinken of bijvoorbeeld 1tje in een week?

   

   

  Reactie
  #4

  Yakult is gezond, nog ongezond te noemen. De een zegt er baat bij te hebben, een ander merkt geen verschil.

  Als je het puur doet omdat je denkt dat je daarmee gezond bezig bent, doe dan je portemonnee een plezier en koop de flesjes van een ander merk. Bijvoorbeeld bij de lidl.

  Yakult is voornamelijk een commercieel product.

  Reactie
  #5

  1 x per dag

  Reactie
  #6

  Ik zou eerst maar eens naar de ingrediƫnten kijken. In drankjes als Yakult zitten suiker en kunstmatige zoetstoffen, wat sterk af te raden is voor je gezondheid. Sowieso zou ik beginnen met een evenwichtig voedingspatroon. Ook zorgen voor prebiotica. Advies vragen bij de betere vitaminezaak over een goed probioticum.

  Als je bepaalde klachten hebt, misschien ook advies vragen op natuurgeneeskundig gebied. Heb zelf een darmreinigingkuurtje gedaan, op basis van palmvezels, dat de aangekoekte laag; de biofilm verwijdert van je darmwand.

  Reactie
  #7

  Iets denken en er zeker van overtuigd zijn doet wonderen. Zo werkt het ook bij placebo's voor afvalpillen. Zolang je zelf maar geloofd dat je gaat afvallen, zal het ook werken en zal je ook afvallen, maar dit is dan meer omdat je het zeker weet, en dan gebeurd het ook.

   

  Als jij denkt en zeker weet dat het goed voor je is en dat je er baat bij hebt, dan is dit ook zo, maar dit is dan omdat je erin geloofd. Ik ben van mening dat Yakult ongezond is omdat het toch een bewerkt product is en ik denk dat de fabrikant ook niet de waarheid verteld op het etiket.

   

  Maar dit is mijn mening! Ik blijf gewoon lekker puur natuurlijk eten, zoveel mogelijk onbewerkte producten en heeeeeeeeeeel veeeeeeeeeeel groenten! Ook minimaal 2L kraanwater per dag drinken en alle ongezonde, suikerhoudende producten laten staan. In mijn ogen is dat het gezondste.

  Reactie
Reageer op: Yakult
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief