Gewicht, bouw etc

 • #1

  Hai,

  Ik ben nu 16 jaar oud en mijn lengte is 1,88 m, ik weeg 55kg. Ik heb heel erg veel problemen met aankomen, ook ben ik erg mager bij mijn armen en benen. Mijn vader is een personal trainer en daarom train ik om de dag met hem om wat spieren te kweken maar er gebeurt niks bij het aankomen. ik eet best veel elke dag maar als ik dan op de weegschaal kijk de volgende ochtend ben ik meestal nog afgevallen ook nog. Ik wordt er niet echt mee lastig gevallen maar het zit me wel dwars, mijn armen zijn zo dun dat mijn velletje direct op mijn botten zit. Ik hoop dat ik wat tips kan krijgen ūüôā

  Reageer
  #2

  Ik zou dan eerst maar eens stoppen met trainen... Je hebt behoorlijk ondergewicht. 8 kg.  Ik zou eerst maar eens naar de huisarts gaan. Als personal trainer zou je vader dit toch moeten zien en je niet moeten laten trainen.

  Reageer
  #3

  Het gaat iets minder om de hoeveelheid die je eet maar meer om wàt je eet. Zorgen voor voldoende eiwitten, complexe koolhydraten, gezonde vetten en voldoende vezels, zodat je je verzadigd voelt en de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt.

  Beter ook zorgen voor rustige lichaamsbeweging, zoals yoga, wandelen, (rustig) zwemmen etc.

  Reageer
Reageer op: Gewicht, bouw etc
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief