constante eetlust

  • #1

    hallo,
    ik ben een meisje van 19, en ik zit met een 'probleem'. Ik heb de laatste tijd het gevoel dat ik kan blijven eten, dat ik nooit genoeg heb. Ik heb daarnet als avondeten 2 borden spaghetti, 5 boterhammen met choco, een dokter oetker pizza en wat chocola gegeten en ik heb het gevoel dat ik nog steeds evenveel kan eten als wanneer ik aan mijn avondmaal begon. Het is niet zo dat ik constant honger heb, ik raak gewoon niet verzadigd. Ik heb het gevoel dat ik kan blijven eten. Ik ben slank gebouwd , maar ik vind het gewoon heel vervelend. heeft er nog iemand dit probleem?

    Reageer
    #2

    Zorg er voor dat je je niet verveeld, want dan denk je er constant aan en blijf je eten.

    Reageer
    #3

    Kom je niet ontzettend veel aan met deze hoeveelheden?

    Reageer
    #4

    Hee Gus,

    Ik snap wat je bedoelt! Ik heb dat ook een poos gehad, toen ben ik ook aangekomen, maar kwam er na een tijdje dingen te hebben uitgeprobeerd achter dat het ergens anders in zit, bij mij was het namelijk zo dat ik geen dorst-signaal had maar dat wanneer mijn lichaam vroeg om vocht, dus wanneer ik eigenlijk dorst had, het altijd als eetsignaal voelde. Ik had steeds maar trek/honger en ik was net rupsje nooitgenoeg! Toen probeerde ik dingen uit, zoals tanden poetsen i.p.v. eten e.d., maar wat als enige hielp was een groot glas (warm)water drinken vóór ik zou toegeven aan de trek. Toen was het vrijwel gelijk over, soms duurde het langer en dan had ik dus inderdaad wel honger/trek, maar al die tijd heeft het daar aan gelegen. Daarna ben ik 10 kilo afgevallen, waarschijnlijk een accumulatie van gewicht door de maanden van ernstig eetgedrag vergaard.

    Dus kort samengevat: Kan het je dorst-signaal zijn i.p.v. je eet-signaal? Probeer dan eens een groot glas drinken/ (warm) water wanneer de trek opkomt.

    PS sowieso een handige tip als je wilt afvallen, aangezien je maaginhoud ongeveer om en nabij 1L is.

    Liefs en succes! Marijkie

    Reageer
    #5

    OEPS! Ik bedoelde dus Margot, hihi.

    Reageer
    #6

    Ja ik heb op dit moment ook hetzelfde probleem, maar ik weet ook niet wat ik er aan kan gaan doen. Wel fijn dat ik niet de enige ben met dit probleem.

    Reageer
    #7

    Ja dat water drinken helpt niet, ik krijg er gewoon braakneigingen van. Wel fijn dat het bij jou heeft geholpen!

    Reageer
Reageer op: constante eetlust


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief