Proteine dieet

  • #1

    Ik ben nu ruim 3 weken bezig met een proteine dieet. Onder begeleiding van een dietiste ben ik bezig en ben ruim 7 kilo kwijt inmiddels. Ik ben een expert in het volgen van dieten en kan jullie vertellen dan dit zeker helpt!

    Reageer
    #2

    voor aanvullende proteine kunnen voedingssupplementen nuttig zijn.

    ikzelf gebruik supplementen van het merk Vitals.
    Dit merk gaat voor bewezen werkzaamheid vanuit therapeutisch standpunt bekeken. Is veelal verkijgbaar bij dietisten en fysiotherapeuten. Op het internet ook te verkrijgen.

    Je doet er verstandig aan om zelf je mening te vormen. Lees de bijsluiters van producten en ga op zoek naar de werkzame stoffen die een product bevat. Vaak is de 'grootste pot' voor het minste geld niet de beste keuze, omdat het meer volume, maar minder werkzame stoffen bevat.

    vgr Bram

    Reageer
    #3

    Ik ben 21, ben 1m68 en weeg 64 kg.
    Mijn mama begint morgen met het proteïnnedieet en ik zou heel graag dit ook volgen maar mag niet van haar.
    Wat is jullie mening?

    Reageer
    #4

    Helemaal mee eens want jouw gewicht is perfect. Jouw BMI is 22 komma nogwat, dus dat is prachtig.

    Let op want een dieet is een medische behandeling tegen een kwaal, ziekte of aandoening, en die heb je dus helemaal niet. Gezonde mensen behandelen is zelfs wettelijk verboden. Jouw moeder heeft helemaal gelijk. Aan de andere kant ben je volwassen dus als jij anders wilt, dan staat het je vrij dit te doen. Het zou dan wel onverstandig zijn en voor jouw gezondheid ernstig af te raden.

    Als gezonder en fitter wilt worden, ga dan vaker en langer sporten, dan word je vanzelf sterker en ga je je vanzelf lekkerder voelen.

    Reageer
Reageer op: Proteine dieet


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief