2 Jaar geen vlees.

  • #1

    Hallo,

    Ik heb nu al sinds 2018 geen vlees meer gegeten en het voelt nu net alsof ik meer 'vet' heb gekregen, er is niet veel veranderd aan mij eetpatroon en ben ook niet echt zwaarder geworden. Het enigste dat er is veranderd is dat ik nu geen spekjes in de zuurkool meer doe.. Hoe kan dit? haalt vlees een kleine percentage vet met zich mee als je het eet?

    Reageer
    #2

    Zou zorgen voor voldoende eiwitten. Als je spek weglaat, zul je dat moeten vervangen. In vlees zitten allerlei aminozuren, mineralen en vitaminen. Onder andere carnitine, dat belangrijk is voor de vetverbranding Je lichaam kan het ook zelf aanmaken als je voldoende lysine en bepaalde vitaminen en ijzer binnenkrijgt, wat het knelpunt kan zijn. Als je bij elk eetmoment zorgt voor een combinatie van complexe koolhydraten, eiwitten, vetten en vezels, sla je ook minder vet op, doordat je bloedsuikerspiegel stabieler blijft.

    Reageer
Reageer op: 2 Jaar geen vlees.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief