Diëten en traagwerkend schildklier

  • #1

    Hallo ik ben een tijdje bezig met diëten alleen ben er paar maanden geleden achter gekomen dat ik een traag werkend schildklier heb, dus ik kan moeilijk afvallen heb ik gehoord. Hebben jullie misschien tips? Want ik heb ook geen medicijnen er voor gekregen. En heb nog een vraagje, hoeveel kcal en koolhydraten mag ik binnen krijgen als ik op een gezonde manier wil afvallen? En hoe vaak moet ik gaan sporten? Ik ben 1.65 en 74 kg.

    Reageer
    #2

    Belangrijk is om te zorgen voor complexe koolhydraten, eiwitten, vetten en vezels bij elk eetmoment, zodat je bloedsuikerspiegel stabiel blijft. Diverse vitaminen, mineralen, vetzuren en aminozuren helpen de insulinegevoeligheid te verbeteren. Kan schelen in je gewicht en de schildklierwerking. Voor persoonlijk advies kan je raad vragen op orthomoleculair gebied.

    Reageer
    #3

    Lichaamsbeweging vóór het ontbijt zet de vetverbranding aan.

    Reageer
Reageer op: Diëten en traagwerkend schildklier


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief