Traagwerkende schildklier

Online ZorgZus
 • #1

  Beste John,

  Twee jaar terug heb ik bloed laten afnemen om te kijken of ik een traagwerkende schildklier had. Dit ivm de symptomen die erbij hoorden. Zware menstruatie, gewichtstoename terwijl ik niet eens zoveel eet en niet snoep, moeilijk gewicht verliezen terwijl ik een intensieve baan heb en veel wandel, moeheid, en mentaal gaat het ook niet zo lekker. Deze symptomen heb ik overging nog steeds. Uit de uitslag kwam dat ik niks had en het stabiel was.

  Ik heb het gelaten voor wat het is en dacht dan zal het vast tussen me oren zitten. Per abuis kwam ik terrecht op een site van veroval waar ze testen aanbieden. Ook een test om te kijken of je een traag werkende schildklier hebt. Dit is 97% betrouwbaar volgens hun. Ik heb vandaag deze test gedaan en ik zie bij de T wel een licht streepje. De test heb ik goed uitgevoerd en de resultaat was er binnen 10 minuten. Dit hoorde ook zo.

  Ik weet dus niet of ik nu wel een negatieve test of positieve test heb. In de gebruikersaanwijzing staat dat een test positief is al is de T streep onduidelijk. Ik heb contact gehad met de fabrikant en die zei juist dat ik waarschijnlijk geen traag werkende schildklier heb nadat ze mijn foto hebben gezien van de test. Ik snap er niets van en dacht wellicht kun u er iets van zien of maken en ook of u dit eerder heeft gezien? Ik weet dus nu nog steeds niet of het een negatieve of positieve test is

  Reageer
  #2

  de enige betrouwbare test is een bloedonderzoek naar de schildklierwaarden via de huisarts

  Reageer
  #3

  Dat zal ik dan maar gaan doen John dank je wel.

  Reageer
Reageer op: Traagwerkende schildklier
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief