bloedverdunners met diabetes?

  • #1

    Ik heb diabetes type2 en nu moet ik bloedverdunners gaan gebruiken. Zijn hier mensen die al langere tijd bloedverdunners slikken terwijl ze diabetes hebben? Kunnen ze daar iets over vertellen? Wat merk je ervan? Of helemaal niets?

    Reageer
    #2

    In principe zou dat geen problemen moeten geven.
    Er zijn wel gevallen gemeld van hypoglykemie...maar dat is zeer zelden

    Reageer
    #3

    Ik ben ook nu net aan begonnen met diabetes 2 ik wil het ook weten de evaringen van andere

    Reageer
    #4

    Aan diabetes begin je niet; dat heb je of heb je niet. Denk dat je medicijnen bedoelt. Medicijnen tegen diabetes zorgen, net als de meeste medicijnen, voor tekorten aan diverse voedingsstoffen in je lichaam. Denk bij diabetes vooral aan het aanpakken van de insulineresistentie met voeding en bepaalde vitaminen, mineralen, vetzuren en aminozuren.

    Reageer
    #5

    Hallo.
    ik ben 19 jaar oud, zwanger en heb diabetes type 1. Ik ben ook pas begonnen aan bloedverdunners. Ik weet het niet zeker maar ik heb het voorgevoel dat de bloedverdunners ervoor zorgen dat ik sneller omlaag ga met de suiker. Zeker omdat mijn lichaam al zoveel extra nodig heeft. Verder nergens last van!

    Reageer
    #6

    Dat ligt niet aan de bloedverdunners

    Reageer
    #7

    Hallo ik heb al bijna 30 jaar diabetes, ben er nu 44,
    mijn vriend is vorige maand overleden en ik vroeg me af of je evt. kan sterven aan teveel bloedverdunners gecombineerd met veel alcohol?

    Reageer
    #8

    Nee. Niet op korte termijn. Wel zeer ernstig ziek worden op lange termijn. En uiteindelijk kun je langzaam doodgaan aan de gevolgen.

    Maar dat geldt voor veel dingen. Ook voor zwaar roken, veel vet eten, enz

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    ik slik sinds 2 maanden bloedverdunners en merk ook dat mijn bloedsuiker sindsdien lager is dan normaal. In combinatie met metformine, lijkt het een soort paardenmiddel en kreeg ik spontaan een hypo, sindsdien let ik erop, maar bloedverdunners hebben bij mij daadwerkelijk een effect op mijn suikerspiegel in combinatie met Metformine. (dit hoeft natuurlijk niet bij iedereen het geval te zijn)

    Reageer
Reageer op: bloedverdunners met diabetes?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief