bloedverdunners

  • #1

    Goedemiddag,

    Ik gebruik sinds een tijdje bloedverdunners en heb sinds een paar dagen branderig gevoel op m'n gezicht en mijn gezicht is aan het vervellen. Vooral mijn wangen,ik kan er niks opsmeren of het begint hevig te branden.

    Ik vraag mij af of het komt door de bloedverdunners die ik gebruik of door wat anders. Ik gebruik Acenocoumarol.

    Alvast bedankt.

    Groetjes

    Reageer
    #2

    Het is bekend dat Acenocoumarol dermatologische overgevoeligheidsreacties kan veroorzaken.

    In de bijsluiter (heeft u de bijsluiter gelezen?) van dit medicijn staat vermeld dat u in voorkomende gevallen contact moet opnemen met uw huisarts.

    In geval van een door de huisarts of dermatoloog aangetoonde overgevoeligheid voor Acenocoumarol kan de huisarts in overleg met de apotheek een ander middel kiezen voor de bloedverdunning.

    Reageer
    #3

    Ik gebruik sinds enkele weken bloedverdunners (Marcoumar)heb een branderig gevoel aan mijn onderarmen een rode neus en gezicht.
    Eerder acecoumarol gebruikt dezelfde klachten.
    Stop ermee.
    groetjes

    Reageer
    #4

    Altijd de bijsluiter lezen!

    Reageer
    #5

    Halo wie gebruikt bloedverdunners Xarelto 20mg en wat zijn jullie ervaringen met bijwerkingen. Ik zelf wordt heel moe en heb spierpijn . Heb namelijk pas trombose been gehad .

    Reageer
Reageer op: bloedverdunners


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief