“Ongeneeslijk” – Is dat zo? Lezingen door arts

 • #1

  Genezing langs geestelijke weg –
  medisch bewijsbaar?
  Een arts neemt stelling

  Lezingen over hulp en genezing langs geestelijke weg door de leer van Bruno Gröning vinden plaats van 19.30 tot 21.30 uur plaats op
  - donderdag 30 april in De Sociëteit, President Kennedysingel 16, 6137 AC Sittard en
  - vrijdag 1 mei in Wijkcentrum Open Hof Alexander, Gogelweg 59, 4384 EV Vlissingen

  De lezingen zij een onderdeel van een internationale reeks van lezingen door artsen en natuurgenezers van de Medisch-Wetenschappelijke Vakgroep (MWF) van de Bruno Gröning-Vriendenkring. Iedereen die interesse heeft in dit thema is uitgenodigd. Mensen die hulp en genezing zoeken zijn even zo welkom als artsen, natuurgenezers en mensen werkzaam in de gezondheidszorg. Referent is Dr. Med. A. Flörchinger - KNO en homeopatisch arts.

  Uitzonderlijke genezingen worden door veel artsen kritisch bekeken wanneer ze uitsluitend langs geestelijk weg tot stand zijn gekomen. Door opname van de heilkracht beleven steeds meer mensen hulp en genezing van ziekten, die door artsen als ongeneeslijk worden gezien. Veel van deze successen traden in, nadat betrokkenen van tevoren lange tijd, echter zonder succes, op de meest uiteenlopende manieren werden behandeld en er tenslotte geen hulp meer mogelijk was.

  Dr. Med. A. Flörchinger vertelt tijdens deze lezingen onder andere over de medische bewijsbaarheid van genezingen langs geestelijke weg. Hij zal de bezoekers een manier tonen, hoe ze de heilkracht bewust in hun lichaam kunnen opnemen. De arts werkt mee in een internationale artsenvakgroep, die genezingen langs geestelijke weg systematisch vastlegt en documenteert.
  Daarbij wordt vastgesteld, dat zelfs zware organische ziekten blijvend kunnen genezen. Zo vinden er ook genezingen van drugsverslaving plaats. Jongeren worden onder andere vrij van allergieën en depressies.

  Organisator van deze lezing is de Medisch-Wetenschappelijke Vakgroep (MWF) van de Bruno Gröning-Vriendenkring. In meer dan 70 landen zijn intussen meer dan 6000 artsen, specialisten en mensen werkzaam in de gezondheidszorg aangesloten bij deze MWF.

  Binnen de Bruno Gröning-Vriendenkring en de Medisch-Wetenschappelijke Vakgroep wordt niet onderzocht, geen diagnose gesteld of therapie voorgeschreven, medicijnen worden niet aangeraden noch voorgeschreven of toegediend.
  Zo wordt er ook niet van artsenbezoek, inname van medicijnen, volgen van therapieën of operatief ingrijpen afgeraden.

  Contact:
  Naam: Mw. N. van der Pol
  Tel: 026-3513885,
  E-mail: [email protected]
  Meer dan 200 verkorte succesberichten in Internet: http://www.bruno-groening.org/nederlands/heilungen/defaultheilungen.htm of verdere informatie http://www.bruno-groening.org/nederlands/default.htm

  Reactie
Reageer op: “Ongeneeslijk” – Is dat zo? Lezingen door arts
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief