Ct scan

  • #1

    Is een ct scan egt zo slecht ? Me dokter wilt het als laatstr onderzoek pas gebruiken terwijl ik het nu graag wilt vanwege angst voor kanker en langdurige klachten .. ik wil graag van me darmen het laten doen ..

    Reageer
    #2

    Ik denk dat je huisarts er geen wilt laten maken omdat die dat niet nodig vindt.

    Reageer
    #3

    Ik heb zoveel pijn bij de begin van de blinde darm en eerste deel van dikke darm rechts onder in buik ... ik loop al maanden mee en ben dood moe elke x branderige ogen en voel me niet lekker . Me huis arts zegt misschien is het psychies terwijl ik helemaal geen klachten heb in me hoofd alleen juist extreme pijn rechts boven lies in de onderbuik rechts.. ik snap het niet ik weet niet wat ik nu kan doen er zijn al 10 medicijne voor geschreven en niks helpt ik wil graag een ct scan voor zekerheid en dat lukt maar niet .. ik heb geprobeerd andere arts te zoeken maar die zijn er niet zitten allemaal vol tenzei je verhuist bent zeggen ze .. wat kan ik doen :(((??

    Reageer
    #4

    Je zult er toch met je huisarts uit moeten komen. Vraag om een echo te laten maken. Ik vraag me alleen af, hoe jij bepaald dat de pijn aan het begin van de blinde darm zit... Als het je blindedarm zou zijn, loop je daar geen maanden mee rond.

    Reageer
    #5

    Omdat me huis arts zelf zegt waar ik dr pijn heb daar zit het begin van de dikke darm ii heb pijn terhoogte van de dikke darm en blinde darm . Dus het eerste gedeelte van dr dikke darm en die zit boven de blinde darm ... en ik zie ook veel wazig en heb ook veel pijn rond de navel in de buik dus gehele buikpijn .. maar het ergste is bij de rechterkant onder dat voelt niet goed aan ik heb veel ziektes gehad en dingen en heb nooit geklaagd of veel bij de dokter gewrest voor problemen ... nu kom ik er dat het niet goed gaat en ze wil me gewoon niet helpen lijkt het wel.. Me studie gaat hier aan onderdoor en ik moet gewoon geholpen worden alleen zonder verwijzijng kan ik niks maken ..

    Reageer
    #6

    ik snap u probleem . 5 jaar terug had ik het zelfde probleem uit eindelijk zat er een darmtumor die is verwijderd .. stop niet met klagen en ga anders contact opnemen met de zorg instanties vraag daar om hulp je moet nooit lang wachten met zulke klachten ondanks je 24 bent .. het komt helaas vaak zat voor per jaar in Nederland ook bij jongeren ! Wacht daarom niet Jeroen en onderneem gewoon actie anders via andere instanties zoals je zorgvezekering !

    Reageer
    #7

    Is dat serieus mogelijk ? Dan bel ik morgen nog de zorgverzekering van me op .. bedankt Jan !!

    Reageer
    #8

    Afhankelijk van de zorgverzekering die je hebt, hebben ze een zorgbemiddelaar. Die zou je dan kunnen inschakelen.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Oké bedankt ik wist dat niet . .wat zou de zorgbemiddelaar bevoordeeld kunnen betekenen dan ? Dat ik naar het ziekenhuis kan of naar een andere huisarts of hoe gaat zo iets meestal?

    Reageer
    #10

    De zorgbemiddelaar kan bemiddelen tussen jou en de huisarts om toch die scan of echo te laten maken, of direct een afspraak regelen met het ziekenhuis, of je helpen bij het vinden van een andere huisarts.

    Reageer
    #11

    Ik zou niet weten of er iets aan de hand is. Weet wel dat factoren als voeding en voedingstekorten bij veel klachten een grote rol kunnen spelen. Veel mensen eten onevenwichtig met teveel koolhydraten en te weinig - oplosbare - vezels. Als je nog andere gezondheidsproblemen hebt gehad kan er een verband zijn. Bloedonderzoek zegt trouwens niet heel veel over tekorten aan stoffen. Zo is een magnesiumtekort niet aantoonbaar op bloedniveau.

    Reageer
    #12

    Ik heb veel en lang pijn rechts onder in me buik catootje en ook een raar gespannen gevoel als ik lig lijkt het alsof me dikke darm te kort is en helemaal gespannen raakt . En veek diarree en vermoeidheid

    Reageer
Reageer op: Ct scan


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief