Schimmel behandelen met CBD-olie?

  • #1

    Ik heb een schimmelplekje op mijn huid. Nu las ik dat CBD-olie een goede natuurlijke oplossing is. Is dit mogelijk? Ik heb het er nu 3x opgesmeerd, maar zou ik al verbetering moeten zien of duurt dat ff? Zijn er evt ook andere natuurlijke middelen?

    Reageer
    #2

    Je zou kunnen deppen met waterstofperoxide 3%... Maar beter zou toch zijn om naar de huisarts te gaan en een recept te vragen voor een creme.

    Reageer
    #3

    En op wat voor een manier zie ik verbetering? Gaat de huid dan veranderen qua kleur of hoe gaat dat bij een klein ringwormplekje?

     

    Reageer
    #4

    Schimmeltjes beginnen vaak aan de binnenkant, dus je hele weerstand kan minder zijn. De spijsvertering kan niet optimaal zijn en schimmeltjes graag met slecht verteerd eten. Ook dus aandacht besteden aan je voedingspatroon. Misschien wat voedingssupplementen om je lichaam te versterken. Eventueel medicijngebruik, zoals antibiotica en anticonceptie, kan het uitlokken. Met cbd of andere natuurlijke middelen moet je geduld hebben.; een paar keer smeren is nog weinig.

    Reageer
Reageer op: Schimmel behandelen met CBD-olie?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief