wietolie bij gebruik ZvP

  • #1

    Is het gebruik van wietolie schadelijk bij de Ziekte van Parkinson en wie heeft er baat bij gehad? Is het verstandig om dit met je neuroloog te overleggen,omdat ik natuurlijk een medicatie hiervoor krijg, De diagnose van de ZvP is 11 jaar geleden bij mij vastgesteld. Wie heeft ervaring met wietolie in de vorm van druppels?

    Groet,

    Wina.

     

    Reageer
    #2

    Vaak is het het beste om het probleem breed aan te pakken. Zoals de juiste voeding met weinig koolhydraten. Verder kan biogene-aminenrijke voeding ontregelend werken. Ook kan je denken aan het gebruik van bepaalde voedingssupplementen. Ook aan middelen die het DPP-IV enzym bevorderen en het middel LDN. Cbd-olie kan bij vele klachten gunstig werken dus zou je ook kunnen proberen maar wel aan de hele basis werken. Verder heeft natuurlijk elke klacht een emotionele achtergrond. En bepaalde vormen van lichaamsbeweging kunnen een gunstige werking hebben.

    Reageer
Reageer op: wietolie bij gebruik ZvP


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief