schizofrenie behandelen met bach bloesems wie heeft ervaring??

 • #1

  welke kun je gebruiken en wat kost het en consult?? hoe lang duurt het voor het werkt?? ik slik nu risperdal en prozak moet ik daar dan mee stoppen afbouwen?? kan het samen??
  ik heb schizofrennie en depressie wil geen meds meer slikken
  wel bang psychotisch te worden of weer depressief

  Reactie
  #2

  hallo Anthony,
  ik verwijs mensen door vaak naar een Klassiek Homeophaat. en heb zelf ook een praktijk gehad als Natuurgeneeskundig Therapeut, maar wat betreft jouw vraag......als je goed bent ingesteld op medicijnen, zou ik ze zeker niet afbouwen of stoppen, je kan daar een te grote terugslag van krijgen.
  Ik ga dus helemaal in tegen wat ik altijd zeg: probeer het anders, deze keer dus niet: het is te link, straks krijg je een terugval.
  Schizofrenie leent zich niet voor alternatieven, dat neemt niet weg dat je begeleiding kunt vragen van een Klassiek Hoemeophaat, een goede Homeophaat zal jou niet laten stoppen met medicijnen maar je wel verder willen helpen.
  sterkte Brenda

  Reactie
  #3

  hoi , een vriend van me heeft ook diagnose schizofrenie en heeft psychose gehad hij zweert bij bloesems van hem heb ik het. hij heeft nou betaalde baan en auto van de zaak. vandaar dat ik zoekende ben...meds nu zijn zo veel bijwerkingen en veel vermoeidheid en lusteloosheid en ik ben ontzettend dik geworden 119 kilo bmi 36 obesitas dus ik wil weer sporten en afvallen vertel me hoe??

  Reactie
  #4

  Niet iedereen heeft dezelfde klachten en reageert hetzelfde, maar je kunt het natuurlijk altijd proberen, maar dan niet meteen stoppen met de medicijnen,
  overleg met de huisarts hoe je het beste kan afbouwen, maar doe het heeeel voorzichtig en dus onder begeleiding.
  Succes, Brenda

  Reactie
  #5

  Blijf alsjeblieft je reguliere medicatie gebruiken, hoe moeilijk dat misschien ook is. Een terugval is dan onvermijdelijk en het zal weer tijd vergen om je wederom goed in te stellen met medicijnen. Homeopatie helpt, jammer genoeg, echt niet voor schizofrenie! Veel sterkte.

  Reactie
  #6

  Schizofrenie en bachbloesems? Wat een onzin? Er is geen enkele psychiater die je dat zou voorschijven.

  Ik begrijp dat het niet eenvoudig is maar de beste resultaten worden gehaald met trouw de voorgeschreven medicatie te gebruiken.

  Als je daarnaast klankschaaltherapie en zweefmolentherapie wilt doen, moet je dat zelf weten, maar de basis zal toch je huidige medicatie zijn.

  Reactie
  #7

  kan ik een combie proberen ik wil mijn balans terug bloesems zijn niet gevaarlijk toch in combi met mijn huidige meds?? Dan kan ik proberen in balans te komen

  Reactie
  #8

  bespreek het even met je arts, of ga naar een goede therapeut die met Bachbloesems werkt, dus eentje die een gedegen opleiding heeft gehad en lid is van een vereniging b.v. een Natuurgeneeskundig Therapeut en lid van de NWP. Zo iemand kent de wisselwerkingen met medicijnen.
  niet naar iemand gaan die even een cursusje heeft gedaan.
  en niet zelf stoppen met medicijnen, echt niet doen.
  veel succes, laat je weten of het lukt?
  Brenda

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  hallo allemaal
  heb een dochter wat ook medicijnen gebruikt
  met name seroquel zie haar steeds verder achter uit gaan en geen zin meer hebben in het leven word er radeloos van ben dan ook op internet gaan surfen
  hoe zo en waarom ze steeds verder afzakt raad jullie aan zo snel mogelijk van de medicijnen af te komen hoe zo en waarom kunnen jullie lezen op de site ZIELENKNIJPERS .NL sla je de handen in mekaar wat die rot medicijnen allemaal veroorzaken die maken NIET BETER ALLEEN MAAR ZIEKER!!!! en hoop dat jullie alle mensen wat jullie kennen deze site door geven er is genoeg spul op de markt op natuur basis om je weer goed te voelen en sporten !!!! drugs zijn niet goed voor je hersens maar anti-deprasieva en al dat spul is nog veel en veel slechter voor je hersens wens jullie allemaal veel sterkte en hoop dat jullie echt naar die site gaan om te lezen er is ook een site die heet INTERAPY is een online site voor een psycholoog en dat is ook beter dan naar iemand gaan volgens mij moet je wel ook een verwijskaart van de huisarts hebben kom je niet zo maar op en word door het zieken fonds betaald misschien ook een tip voor hlp zoekende
  groetjes en veel sterkte

  Reactie
  #10

  Beste Anthony,
  Het bericht van jou is van 2 jaar geleden, dus ik weet niet of dit je bereikt. allereerst dit: stop nooit uit eigen beweging met je medicatie en doe niets zonder overleg met je arts. Maar uit eigen ervaring kan ik je zeggen dat Bachbloesems je kunnen helpen met uit een psychose te komen. Omdat de verbinding tussen je persoonlijkheid en je ziel weer tot stand wordt gebracht is de reikwijdte van de bloesems enorm, en het is deze ziel die in nood is. Veel sterkte, houdt moed.
  PH

  Reactie
Reageer op: schizofrenie behandelen met bach bloesems wie heeft ervaring??
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief