Iemand advies voor parasieten en candida?

 • #1

  Hallo,

  Ik heb last van parasieten en candida overgroei ik wil hier natuurlijk zo snel mogelijk van af. Daarbij heb ik nu ook verschillende allergieën opgelopen door de schimmel. Ik slik nu wilde oregano olie en caprylzuur, en volg een candida dieet. Maar wie weet een goede kuur voor die parasieten die ook niet zo schadelijk is voor de darmen en wel effectief werkt? Ik moet hier namelijk van af komen aangezien mijn hele immuunsysteem zwak is. Dankjewel

  Groet

  Reageer
  #2

  Je zegt dat je er vanaf wil omdat je immuunsysteem zwak is maar candida en parasieten kunnen een kans krijgen als je gezondheid minder is. Een immuunsysteem kan je eigenlijk niet meten. Net als dat je een hormoonhuishouding niet kan meten. En eigenlijk heb je ook geen immuunsysteem. Je lichaam streeft naar balans. Als je lichaam uit balans is, kan je ziek worden.

  Reageer
  #3

  Zeker dat is dus ook het geval. Heeft u misschien tips om hier de baas van te zijn en dit te bestrijden? Ik ga proberen een dieet vol te houden en daarnaast ga ik ook yoga doen aangezien ik veel stress ervaar.

  Reageer
  #4

  Om een goede kuur tegen parasieten te kunnen nemen, moet je eerst weten wat voor parasieten het precies zijn.
  Je huisarts kan dat (laten) bepalen.
  En vervolgens gericht iets voorschrijven.
  Zo maar een willekeurig middel nemen is erg onverstandig, gebruik je het verkeerde middel kan de bij jou aanwezige parasiet resistent worden tegen de medicatie die er wel op gericht is hem te bestrijden en kom je er dus nooit weer van af.
  Gebruik dergelijke middelen dus alleen op advies van een arts!
  Ondersteuning met natuurlijke middelen is prima,maar informeer wel eerst welke medicatie en welke natuurlijke middelen je samen mag innemen, zonder dat ze elkaars werking beinvloeden.

  Reageer
Reageer op: Iemand advies voor parasieten en candida?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief