blauwe plekken

Online ZorgZus
  • #1

    Hallo,

    ik maak me enorm veel zorgen. Ik ben nu 20 jaar.
    Ik heb sinds dit weekend opeens blauwe plekken op men borsten... Nu, ik ben wel uitgeweest en meestal als ik wat alcohol op heb weet ik dat ik bij de minste aanraking al last kan krijgen van blauwe plekken. Ik kan me niet herinneren dat ik daar mij gestoten heb ofzo, kan dit ook van men beha zijn die wat duwt? Nu we 2/ 3 dagen verder zijn ze wel al aan het vervagen. Ook de pijn is al niet meer zo heftig.
    Ik had hiervoor nooit last van men borsten...
    Nu heb ik die dag zelf (waarbij ik die ontdekking deed van die plekken) ook gaan sporten en ongeveer 20 km gaan lopen en ik voel sindsdien ook wel een zeurende pijn aan men arm / schouder/ oksel. Ik voel gwn een lichte verdikking bij men oksel maar ik zie niet zo heel veel verschil met de andere oksel. Het kan ook zijn dat ik vanuit een paniekreactie dat denk te zien.....
    Ik ben ook net ongesteld geweest en ik weet wel dat ik bij men vorige ongesteldheid ook wat meer gevoeligere borsten had maar erna was dit ook wel weer weg.

    Moet ik me al enorm zorgen maken?

    Groetjes

    Reageer
    #2

    Het kan door je menstruatie komen, maar als je je zo enorm ongerust maakt, begrijp ik niet dat je niet even je huisarts raadpleegt.
    Die kan er naar kijken en beter oordelen dan mensen op een forum

    Reageer
Reageer op: blauwe plekken


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief