Is de echo wel goed gegaan?

Online ZorgZus
 • #1

  Ik ben 29. Sinds 2 weken voel ik een soort verharding in mijn rechter borst (rechtsboven, waar veel weefsel is). Het is een soort hard, langwerpig dingetje.
  Ik ben hiermee naar de huisarts geweest. Die maakte zich geen zorgen, maar verwees me wel door naar de mammapoli voor een echo. Voor de zekerheid.

  Bij de poli was ik extreem zenuwachtig. Ik heb en zo slecht van geslapen en zweette peentjes. Ik durfde mijn eigen borsten niet goed meer aan te raken. Ik was bang dat ik flauw zou vallen, zo angstig was ik.

  Toen de dokter binnenkwam en mij vroeg waar het knobbeltje zat, zei ik ‘rechtsboven in’, maar wees ik het niet aan. Ze keek en zei dat ze een cyste zag, een blaasje gevuld met vocht. Ze voelde ook even, maar ik weet niet zeker of dat op de goede plek was. Ze benoemde nog dat ik wel heel erg goed gevoeld had, omdat het maar enkele mm groot was.

  Ik was eerst opgelucht, maar ben nu bang dat ze naar iets anders heeft gekeken. Kan dit? Ze keek wel naar de rechterkant van mijn borst.

  Reageer
  #2

  Nou ga je hier vragen of de dokter naar iets anders zou kunnen hebben gekeken. Wie kan daar nou antwoord op geven?
  Laten we er toch maar vanuit gaan dart de dokter weet wat ze doet

  Reageer
  #3

  Ik heb precies hetzelfde probleem en gevoel als jou gehad. Ik was bang dat er overheen was gekeken. Ik heb toen me arts gevraagt maar bij mij is de hele borst gecontroleerd. Bij jou alleen een plek?

  Reageer
  #4

  Ik zou zelf proberen het los te laten. Teveel nadenken is niet goed. Het is gewoon goed bekeken.

  Reageer
Reageer op: Is de echo wel goed gegaan?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief