Grotere borsten

Online ZorgZus
  • #1

    ik wil heel graag wat grotere/vollere borsteb. Ik ben 20 jaar en heb nu een kleine B cup (A als ik de Hunkemöller moet geloven) en ben hier gewoon niet blij mee. Nu zie ik overal advertenties van pillen die zorgen dat je borsten 1 tot 2 cupmaten kunnen gaan groeien.

    Nou vroeg ik me af of dit echt zo is, de een zegt van wel de ander van niet. Zijn er evt “natuurlijke” manieren om je borsten voller te krijgen?

    Ook had ik iets gelezen over biergistpillen dat dat zou helpen. Dit was op een forum dus of dat waar is weet ik niet. Diegene slikte het icm vitamine C.

    ik weet dat de borstgroei in principe genetisch bepaald is maar toch ben ik benieuwd of ik moeder natuur niet een zetje in de goede richting kan geven

    Reageer
    #2

    Er bestaan geen pillen die dat bewerkstelligen. Allemaal geldklopperij

    Reageer
    #3

    Zijn er dan andere manieren waarop ik de groei kan bevorderen? Ik las ook iets over Maca

    Reageer
    #4

    Die zijn er niet. Als dat zo was zou er niemand meer rondlopen met kleinere borsten.

    Reageer
    #5

    Je kan je billen toch ook trainen... waarom je borsten dan niet

    Reageer
    #6

    Andere spieren

    Reageer
    #7

    Er zijn wel pillen op natuurlijke basis maar het probleem is dat ze het oestrogeen in je lichaam verhogen. Nu hebben veel vrouwen toch al te maken met oestrogeendominantie, wat kan leiden tot tal van gezondheidsproblemen. Meisjes met enorme borstontwikkeling zullen eerder oestrogeendominantie hebben; mede door gebruik van zuivel en suiker, hormoonhoudend vlees en xeno-oestrogenen in het milieu.

    Ik zou er vooral voor zorgen om goed in je vel te zitten, zorgen voor een goede houding en je positieve kanten benadrukken. Met een diepe V-hals lijken je borsten kleiner dus beter niet doen. Overigens vind ik cup B helemaal niet klein. Had zelf vroeger cup AA; op gevorderde leeftijd cup A. Vaak zit je er meer mee als je jong bent omdat je dan hetzelfde wil zijn als anderen.

    Reageer
    #8

    Gewoon accepteren dat het zo is, er zijn tal van mannen die ook van kleine borsten houden!

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: Grotere borsten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief