Groei borsten

 • #1

  Hallo,

   

  Ik ben 18 jaar en heb geen borsten. De meeste a cups zijn voor mij nog te groot. Ik word er erg onzeker door en ben opzoek naar hulpmiddelen die mijn borsten zouden doen groeien.

  Ik neem de pil “Louise”, maar deze heeft niet geholpen. (Nu al meer dan een jaar)

  voor mij zou een volwaardige a cup of b cup al meer dan voldoende zijn, maar wat ik nu heb word ik heel onzeker van en ik vind het vooral voor me zelf niet leuk, het gaat mij niet om wat anderen denken...

  ik overweeg om een borstvergroting te laten doen, maar vind dit nu nog wat vroeg.

  Hebben jullie tips voor mij?

  Alvast bedankt

  <3

  Reactie
  #2

  Je kunt pads gebruiken voor wat opvulling, dan ogen ze wat "groter", dan kun je vast kleding passen voor als je eenmaal een borstvergroting hebt laten doen. Er is wel veel ophef over siliconen borstimplantaten, want deze kunnen gaan lekken, daarom is het verstandig om je even in te lezen wat het beste zou kunnen zijn om te nemen. Als je googel'd op  "Meldpunt Klachten Siliconen" kom je hier heel wat over te weten. Na enig onderzoek zul je voor jezelf kunnen beslissen wat voor jouw het beste is en of er risico's aan kleven zouden kunnen zitten.

  Als man zijnde(ook al gaat het jou daar niet om) heb ik er weinig moeite mee of een vrouw grote of kleine borsten heeft. Ik snap dat je je wat vrouwelijker zou kunnen gaan voelen met grotere borsten, maar het definieert niet de vrouw.

  Wellicht kunnen ze over 5 jaar wel borsten laten groeien middels een bepaalde techniek waar er geeneens implantaten aan te pas hoeven komen! De wetenschap is heel ver, en waar er vraag naar is, daar is onderzoek.

  Hoop dat ik je wat heb kunnen helpen.

  Reactie
Reageer op: Groei borsten
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief