Grote borsten

Online ZorgZus
  • #1

    Hoi,

    ik ben 20j en mijn boraten zijn heel snel beginnen groeien. Het ergste is dat ze nog altijd niet gestopd zijn met groein. Ik vind echt geen BH meer. Als ik hulp vraag in de winkel voor een juiste BH maat te vinden omdat mijn onderwijdte 75cm en mijn borsten veel te groot zijn. Ik heb zelfs gehoord dat ik cup H zou moeten dragen. Ik heb al vaak nekpijn en ademhalingsproblemen maar ik weet niet of dit door mijn boraten zou kunnen komen. In Belgie kost borstverkleining veel. Is er een andere manier dat ik mijn borsten kan verkleinen of is de kans groot als ik afval dat mijn borsten ook vanzichzelf verkleinen ?

    Dit maakt mij psychisch echt zo slecht dat dat als ik naar de spiegel kijk automatich begin te huilen omdat ik mijn borsten niet meer wil zien.

    Reageer
    #2

    heb je dan overgewicht?

    Reageer
    #3

    Veel vrouwen hebben te maken met oestrogeendominantie en insulineresistentie, door ons westerse eetpatroon en wat allerlei klachten kan geven. Belangrijk is dan om te zorgen voor een stabiele bloedsuikerspiegel, door te zorgen voor complexe koolhydraten, eiwitten, vetten en vezels bij elk eetmoment. Suiker en zuivel zoveel mogelijk vermijden en matig met vlees, liever biologisch vlees omdat daar geen hormonen in zitten.

    Diverse vitaminen, mineralen, vetzuren en aminozuren kunnen helpen om je bloedsuikerspiegel stabiel te houden en de insulinegevoeligheid te verbeteren. Je kan wat opzoeken over die insulineresistentie en oestrogeendominantie en meer tips vinden om het weer bij te sturen. Natuurlijk ook zorgen voor voldoende lichaamsbeweging. Ik zou eerst maar zorgen dat je aan je gezondheid en een gezond gewicht werkt, zodat verdere groei stopt en dan kijken naar een borstverkleining.

    Reageer
Reageer op: Grote borsten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief