Positieve en negatieve er"/> Positieve en negatieve ervaringen van YASMIN - Medische Forum - Dokter.nl

Positieve en negatieve ervaringen van YASMIN

Online ZorgZus
 • #1

  Ik ben benieuwd naar de ervaringen van deze pil. Vooral ook positieve. Ik heb marvelon gehad maar daar had ik erge hoofdpijn van. Ik kan somber zijn en yasmin schijnt goed te zijn voor stemmingswisselingen. Heb iets huidklachten en gebruik medicijnen die mijn sexlust minder maken Yasmin schijn positief op dit alles te werken...
  Ben gewoon erg benieuwd naar evaringen van iedereen

  Gr Marie

  Reageer
  #2

  niemand??

  Reageer
  #3

  hallo.ik heb met yasmine gehad dat ik er heel misselijk van werd dus toen ben ik over gegaan na andere pil..
  groetjes

  Reageer
  #4

  ik gebruik deze pil nu ook 1 maand het is misschien nog te kort om er echt iets over te zeggen maar ik ben best tevreden tot nu toe mijn menstruatie is veel minder en mijn seks leven is inderdaad beter nu enigste bijwerking waar ik soms last van heb is inderdaad misselijkheid maar dat heb ik niet iedere dag en ik weet ook niet zeker of het door deze pil komt heb ook gehoord dat er een virus is ik zou deze pil zeker eens gaan proberen en als je niet tevreden bent kun je altyd nog stoppen

  sterkte
  gr mariska

  Reageer
  #5

  hoi marie,
  ik heb ook een tijd de yasmin pil geslikt.
  ik was er niet zo tevreden over.
  mijn libido zakte tot nul, en in mijn hoofd voelde ik me alsof ik opgesloten zat.
  ook aan mijn stemmingswisselingen veranderde er niks.
  ik ben er mee gestopt en zit er nu over te denken de mirena spiraal te pakken.
  maar ja ieder lichaam is natuurlijk anders en reageert anders op een bepaald medicijn.
  groetjes den bosch

  Reageer
  #7

  Hoi,

  Ik heb negatieve ervaringen met elke pil. Heb bijna alles al geprobeerd. De huisarts komt steeds met 'deze heeft minder oestrogeen' en zo. Nou ik blijf veel klachten houden.

  Ik ga dit proberen: lady-comp. Er is een site van, je krijgt geen hormonen binnen en het is zeer betrouwbaar. Lijkt me super!

  Succes.

  Sandra

  Reageer
  #8

  Ik heb 9 jaar de yasmin pil geslikt. Ik voelde me er sterker en vrolijker door. Ook had ik geen last meer van acne. Mijn libido was ook prima. Nu kreeg ik het afgelopen jaar last van stemmingswisselingen, somberheid, hoofdpijn. Ik wist niet wat de oorzaak zou kunnen zijn. Nu dacht ik wel eens dat het aan de pil kon liggen. Afgelopen week ben ik gestopt met de yasmin pil om te kijken of de klachten minderen. Ik moet zeggen dat ik mij wat opgeluchter voel. Ik voel me weer vrouw. Dit klinkt heel raar, maar het leek net of de Yasmin pil mij het afgelopen jaar een drukkend gevoel gaf. Een beetje depressief. Dit heeft de pil nooit eerder gedaan. Nu ga ik stoppen en dit weekend menstrueer ik gewoon. Daarna is het afwachten geblazen.
  Op mijn 16e ben ik wegens een leverontsteking al eerder gestopt. Ik werd toen na 3 maanden nog niet ongesteld waarop de huisarts vertelde dat ik wel gewoon weer met de pil kon starten. Nu stop ik definitief en wil ik kijken hoelang het duurt voor ik weer een normale cylcus heb. Dit kan een jaar duren! Ook houd ik weer rekening met puistjes in mijn gezicht. Dit liever dan die neerslachtigheid. Ik hou jullie op de hoogte.

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #19

  hee Isabel, ik vroeg me af hoe het nu met je gaat na een tijd gestopt te zijn met de yasmin pil? ik twijfel namelijk zelf om er ook mee te stoppen door stemmingswisselingen en neerslachtigheid. ik hoor het graag van je!

  Reageer
Reageer op: Positieve en negatieve ervaringen van YASMIN
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif