Pil later genomen na stop week – kan dit kwaad?

  • #1

    Afgelopen week heb ik mijn stopweek gehad. Toen heb ik besloten om de pil 's avonds te nemen (i.p.v 's ochtends wat ik vroeger deed). Op woensdag moest ik weer beginnen en nam ik de pil rond 21:30, normaal gesproken nam ik de pil tussen 8:00- 10:00 in de ochtend. Op donderdag nam ik de pil meteen na het avond eten (ongeveer half 7). Daarna heb ik onbeschermd seks gehad (de jongen heeft zich wel terug getrokken al weet ik dat dat je dan alsnog zwanger kunt raken).

    Sinds dien heb ik gewoon weer elke avond na het eten de pil genomen. Nu ben ik een beetje bang dat de pil misschien nog niet optimaal werkte en ik zwanger kan zijn. (Ik slik een van de lichtste 0,02/0,1mg). Overigens slik ik de pil al bijna 2 jaar en ben ik daar altijd constant in geweest. Ik ben er niet zeker van om welke tijd ik de pil had genomen voor de stopweek, waarschijnlijk wel later dan 8uu aangezien ik vrij was die dag.

    Reageer
    #2

    Dat zal op zich geen probleem zijn.
    probeer nu wel een vast tijdstip aan te houden.

    Reageer
    #3

    Doe ik ๐Ÿ˜‰ Bedankt!

    Dacht vroeger altijd dat je 24 uur speling had i.p.v 12, vandaar.

    Reageer
Reageer op: Pil later genomen na stop week – kan dit kwaad?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief