Sex met condoom en pil, kans op zwangerschap?

  • #1

    Mijn vriendin en ik hebben double dutch sex gehad, (eerste keer sex samen). Toch ben ik bang voor zwangerschap. Morgen is de 19e dag na de laatste keer sex, is een test dan betrouwbaar? Ze is 22 december weer begonnen met de pil, en slikt nu de tweede strip door. Ze slikt hem overigens al 2 jaar. Dus precies tijdens de eisprong sex gehad? Zondag 3 februari neemt ze de laatste van deze strip, dus ook dan maar hopen dat ze daarna ongesteld word!

    Zit er erg mee in mijn maag!!

    Reageer
    #2

    Hai,
    Je vriendin slikt de pil dus is ze ook tijdens de stopweek gewoon beschermt. Bovendien hebben jullie een condoom gebruikt dus zwangerschap is onmogelijk.

    Gerustgesteld of nog vragen?
    Groet Emma

    Reageer
    #3

    Ook als ze doorslikt en de stopweek dus 1x overslaat? En is een testje morgenvroeg betrouwbaar?

    Bedankt voor de antwoorden!

    Reageer
    #4

    Ja hoor, dan is ze nog steeds beschermt. Een test heeft pas zin vanaf de dag dat ze weer ongesteld zou moeten worden, maar het NIET is. Maar maak je niet ongerust, met pil en condoom seks hebben kun je dus echt niet zwanger raken!

    Jolet

    Reageer
    #6

    Dus geen zorgen maken? En ze zou ook nu dus kunnen stoppen? Vandaag de 4e pil Vd strip genomen. En volgens internet is een test na 19 dagen na de sex betrouwbaar?

    Reageer
    #7

    Ik heb vandaag voor de eerste keer seks gehad met mijn vriendje en ik slik de pil zit nu aan mijn tweede week maar we gebruikte ook een condoom is er kans op zwanger zijn, heb er echt bang voor

    Reageer
    #8

    Als je de pil goed gebruikt en er geen bent vergeten raak je niet zwanger. En al helemaal niet als je ook nog een condoom gebruikt.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    ik heb voor het eerst sex gehad aantal weken geleden, met condoom en zelf slik ik de pil al bijna een jaar non-stop... is er kans op een zwangerschap? ik stress hem op dit moment heel erg! we gestopt met de pil afgelopen week. maar doordat ik de pil zo lang heb door geslikt geen idee wanneer ik ongesteld word..

    iemand die mij kan geruststellen of een idee heeft?

    Reageer
    #10

    Met condoom en de pil!  En hoe denk je dan zwanger te kunnen raken? De pil is toch juist bedoeld om NIET zwanger te raken bij onbeschermde seks?

    Reageer
    #11

    ik heb laatst seks gehad met mn vriendje en neem de pil al 3 maand door + condoom gebruikt maar een paar dagen daarna kreeg ik een bloeding terwijl ik geen pil vergeten was. Ik ben zoo bang iemand die weet hoe dat kan?

    Reageer
    #12

    Dat komt door het doorslikken van de pil. Je hebt een doorbraakbloeding. Eigenlijk zou het dan beter zijn om meteen een stopweek te starten.

    Reageer
    #13

    Dus ik moet niet bang zijn voor zwangerschap? Want als ik google dan hebk wel die symptonen

    Reageer
    #14

    Als je de pil gebruikt en dan ook nog een condoom kun je toch niet zwanger raken.....

    Reageer
    #15

    hey heb een vraag ,ik pak al vijna half jaar de pil en vrij altijd met een condoom met men vriend maar voel me al bijna een weekje niet goed ik heb buikpijn maar geen braak neigingen , heb hoofpijn en in de avond na schooltijd en na dat ik naar huis ben gefietst en het is wat later ben ik moe maar over dag niet kan ik zwanger zijn ?

    Reageer
Reageer op: Sex met condoom en pil, kans op zwangerschap?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief