Pas aan de pil seks gehad met condoom is er kan risico voor zwangerschap???

 • #1

  Hoi, ik ben maar net begonnen met de pil tis de 4de dag en ik neem ze elkedag op de juiste tijd. Om 18:06 heb ik de pil genomen en na 1 uur hebben we seks gehad met mijn vrijnd met condoom 2 maal, toen gij klaarkwam heeft hij uitgetrokken. En ik in condoom klaargekomen 2maal, mijn vraag is als de condoom scheurt kom dan al de sperma in u vagina?

  Hij is zeker niet in mij klaargekomen maar in condoom en ben maar pas aan de pil er is dan geen risico voor zwangerschap tog??? Ben wat beetje ongerust eigenlijk, hij heeft ook gezegt als het scheurt kan ik het voelen en al de sperma ging dan in u komen wat tis rubber maar het is niet gescheurd ik heb het ook gezien dat het sperma in condoom was
  Aub kunnen jullie mij antwoord geven..

  Reactie
  #2

  ben iets vergeten, toen hij klaarkwam is het uit mij gekomen en klaargekomen in condoom, is dat een risico dat ik zwanger wordt ofnie ben echt beetje ongerust.. ben net ook aan de pil en seks gehad 2x met condoom is niet gescheurd..

  Reactie

  Het hebben van relatieproblemen kan je leven behoorlijk negatief beïnvloeden. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook dan helpen wij je graag verder.

  Wat te doen als jullie relatie onder druk staat?

  Wat te doen als jullie relatie onder druk staat?

  Jullie komen er samen niet meer uit. Het hebben van relatieproblemen kan dagelijks het leven behoorlijk belemmeren. Jullie hebben het... Lees verder
  Partner content
  #3

  ben je op de eerste dag van de menstruatie met de pil begonnen?
  Je bent dus aan de pil en jullie gebruiken een condoom. dan is het toch moeilijk om zwanger te raken als de condoom niet scheurt.
  2 x klaar komen in dezelfde condoom is natuurlijk wel dom....de condoom kan zo makkelijk scheuren. en als dat gebeurt, kun je natuurlijk wel zwanger raken.
  As je een condoom gebruikt, is het wel de bedoeling om na het klaarkomen meteen uit de vagina te gaan en de condoom te verwijderen.

  Reactie
  #4

  Ja toen ik bloedde de derde dag ben ik begonnen met de pil, en nee hij is niet in zelefde condoom klaargekomen we hebben 2x seks gehad hij is 2x in andere condoom klaargekomen en het was niet gescheurd

  Reactie
  #5

  Dan is er toch niets aan de hand.... zo kun je toch niet zwanger raken

  Reactie
Reageer op: Pas aan de pil seks gehad met condoom is er kan risico voor zwangerschap???
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief