1 dag te laat met de pil na stopweek.. spotting of innestelingsbloeding

  • #1

    Hoi,

    In de vakantie ben ik 1 dag te laat begonnen met de pil na mijn stopweek. 1.5 dag daarna heb ik seks gehad. Pas later in de week kwam ik erachter dat ik te laat was begonnen. Tijdens de vakantie miste ik namelijke de dagelijkse structuur, dus was ik in de war welke dag het was. Normaal begin ik altijd op een vaste dag met de pil slikken na een stopweek.

    Een week daarna ben ik 1 dag de pil vergeten (start week 2 pil), maar heb direct wel de volgende dag de vorige pil erbij geslikt.
    Die dag na de vergeten pil had ik donkerbruine bloeding, wat ongeveer 1,5 dag aanhield. het was maar heel weinig en een hele lichte kramp in mijn onderbuik. Is dat dan spotting (tussentijdse bloeding) vanwege die gemiste pil of innestelingsbloeding? Het was namelijk acht dagen nadat ik seks heb gehad.

    Reageer
    #2

    Je was in ieder geval de eerste 7 dagen nadat je te laat was begonnen niet door de pil beschermd.
    Het kan een doorbraakbloeding zijn door de gemiste pil, maar denk dat toch ook goed is om maar een zwangerschapstest te doen

    Reageer
Reageer op: 1 dag te laat met de pil na stopweek.. spotting of innestelingsbloeding


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief