Zwanger door pil heen!

Online ZorgZus
 • #1

  hallo ik ben sinds kort seksueel actief en ik ben aan de pil. Ik neem hem dagelijks netjes op hetzelfde tijdstip, maar toch maak ik mij zorgen omdat ik soms verhaaltjes hoor dat sommigen vrouwen zwanger zijn geworden door de pil heen. Hoe kan dit? want sommige beweren geen diaree en ook ni overgegeven te hebben gehad. Ik vind dit toch maar heel onbetrouwbaar ook al is de kans klein. Het kan mij ook overkomen. Ik neem trouwens de pil Lyndinette. Iemand hier ervaring mee?

  Reageer
  #2

  Ik wil nog eens erbij toevoegen dat toen ik die pil kreeg van mijn huisarts dat ik nog niet seksueel actief was. Hij vroeg er ook naar, maar in tussentijd ben ik wel seksueel actief en ben ik ook niet van pil veranderd. Kan het zijn dat mijn pil dan niet beschermend is ofzo? Waarom zou hij het dan vragen? of is ie mischien minder beschermend. ik zit nog niet aan mijn stopweek dus ik kan het nog niet weten.

  Reageer
  #3

  De pil is het meest betrouwbare anticonceptiemiddel. Er circuleren veel "verhaaltjes" op internet, maar zeker niet allemaal even betrouwbaar

  Reageer
Reageer op: Zwanger door pil heen!
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief