Pil na menstruatie

  • #1

    Beste mensen, ik wou na een maand trouw de pil slikken een stopweek inplannen. Twee dagen heb ik gewacht maar er kwam niks en als ik langer zou wachten zou ik ongesteld zijn op een onpraktische dag. Ik heb nog één dag de pil geslikt en net die dag werd ik 'ongesteld' (bloed in mijn slipje wat niet eerder onder de pil was voorgekomen dus ik ga ervanuit dat het echt ongesteld was) de volgende dag was het nog steeds een beetje. Na de eerste dag heb ik nog 4 dagen door geslikt dus 5 dagen achter elkaar. Op internet las ik dat je als je de eerste dag van je menstruatie slikt meteen beschermd bent. Toch maak ik me erg veel zorgen. De zesde dag, gisteren heb ik sex gehad met mijn vried. Zonder condoom. Is er een kans dat ik zwanger ben?

    Reageer
    #2

    Ik kwam erachter dat ik de dag voor mijn 'menstruatie' twee pillen had genomen. Kan het dat dat de oorzawk wasvoor bloedverlies? (Dit gaat over het vorige bericht)

    Reageer
    #3

    Ik kan het even niet volgen.  Ben je de pil aan het doorslikken of ben je er weer mee gestopt.

    Van 2 pillen op een dag krijg je geen bloedverlies. Je had bloedverlies omdat je aan de stopweek was begonnen en dus 2 dagen geen pil hebt geslikt

    Reageer
    #4
    1. Ik ben door gaan slikken. Nu 7 dagen in totaal.
    Reageer
    #5

    Een maand goed slikken. 2 dagen gestopt. 1 dag twee pillen geslikt(zelfde dag bloedverlies. Tweede dag beetje bloedverlies en pil. Nog drie dagen pil zonder bloedverlies. Toen één dag sex zonder bescherming(zelfde dag wel pil geslikt) dag erna ook pil geslikt.

    Reageer
    #6

    Dan gewoon door blijven slikken. Niks aan de hand

    Reageer
Reageer op: Pil na menstruatie


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief