Pil en menstratie?

 • #1

  Hey!

  Ik heb mijn laatste pil genomen deze zaterdag. Normaal gezien heb ik altijd de maandagavond of dinsdag mijn regels (vandaag), wat dus nu zou moeten zijn, maar ik heb nul... ook niets van typische klachten. 🙁  Ik heb seks met mijn vaste vriend zonder condoom en heb 1x één extra pil ingenomen ter veiligheid omdat ik nogal lopende stoelgang had net na het innemen van de pil... Verder geen enkele vergeten. Er is toch niets misgelopen?

  Reactie
  #2

  het gaat om een pil extra in week 2!

  Reactie
  #3

  Met de pil heb je geen echte menstruatie dus kan anders zijn.

  Reactie
  #4

  Wacht even rustig af. je menstruatie kan wel iets later zijn doorn de extra pil

  Reactie
  #5

  Hey!

  We zijn al twee dagen verder en heb wat last van mijn onderbuik, maar nog steeds niets... Ik voel mij wat paniekerig omdat ik pil neem en soms wel/niet extra condoom gebruik bij seks. Normaal kan niets mislopen? Sinds gisteren verlies ik enkel wat slijm, dat lijkt niet echt op wat ik normaal “verlies” tijdens mijn pilpauze ... ik heb in bijlage een foto meegegeven (sorry, wansmakelijk) maar ik heb echt nood aan jullie mening.

  Ik heb al zo’n verlies gehad, maar dan meer tijdens het innemen van mijn pil. Tussentijdse bloedingetjes, kan volgens mijn gynaecologe geen kwaad. Mijn gynaecologe is voor een bepaalde reden een tijdje afwezig en omdat ik, 21, haar als vertrouwpersoon inzie wil ik niet naar een andere..

  Is dit gelijk aan een “menstruatie” tijdens de pauze van pil of helemaal niet? Gisteren had het een rozige slijmerige schijn, vandaag al wat donkerder. (Was donkerder maar is door het maandverband wat verbleekt)

  alvast super bedankt en sorry voor het o zo lang bericht!!! 🙁 🙂

  Reactie
  #6
  Reactie
  #7

  Gewoon even rustig afwachten...

  Reactie
  #8

  Dag John!

  Sorry voor (alweer) een berichtje. Ik heb zo min mogelijk proberen denken aan menstruatie, maar ik verlies nog steeds niets... Dus enkel echt dinsdag een roosrood slijmpje en woensdag wat bruinig, zoals op de foto, verder helemaal niets.. ik ben in het overige wel iemand dat onbewust veel stresst.

  Ik heb niets anders van medicatie ingenomen. Ik heb wel last van buikpijn en steken in mijn borst. Nooit de pil vergeten of te laat ingenomen, soms condoom/soms niet.

  Mag ik morgen starten met mijn nieuwe strip? En wacht ik het best af tot de volgende stopweek om te zien of alles oke is of wat moet ik doen?

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Oei, en mijn excuses voor het vaak herhalen van dingen... stresskipje Sarah! 😉

  Reactie
  #10

  Je moet gewoon weer op tijd met de pil starten. En zien of je een doorbraakbloeding krijgt of gewoon bij de volgende stopweek je menstruatie

  Reactie
  #11

  Voor alle zekerheid wel even een zwangerschapstest doen

  Reactie
  #12

  Dit waren mijn maanden... Ik heb wel pijn maar niets en ben bang voor een zwangerschap (te jong om mama te zijn 🙁 ) terwijl ik in principe heel minn strip heb ingenomen..

  Reactie
  #13

  Oke, dankuwel! Maar in principe zou dat uitgesloten moeten zijn als je de pil altijd inneemt en daar bovenop (meestal) dubbele bescherming gebruikt, toch?

  Reactie
  #14

  Ja. Maar omdat je menstruatie toch uitblijft voor de zekerheid toch maar een test doen.

  Reactie
  #15

  Twee testen gedaan en allebei negatief... mag ik ervan uitgaan dat allesoke is? 🙂

  Reactie
Reageer op: Pil en menstratie?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief