Zwanger????

Online ZorgZus
 • #1

  ik heb een vraagje waar ik gewoon heel graag antwoord op wil..
  Vorige maand ben ik twee de pil vergeten. ik heb die maand geen gemeenschap gehad. Daarna ben ik netjes ongesteld geworden zoals altijd opdezelfde dag. daarna 12 dagen later na mijn ongesteldheid heb ik wel gemeenschap gehad. maar het was niet helemaal goed gegaan. Toen was ik een beetje in de stress en heb ik de map geslikt binnen 24 uur.
  en elke dag rond dezelfde tijd netjes de pil geslikt. Nu heb ik sinds een paar dagen last van me onderbuik, dat heb ik altijd rond de ovulatie ) ik moet pas over een week stoppen met de pil, en ik heb een beetje het gevoel dat het niet goed is. Dus ik wil graag jullie horen.

  Alvast bedankt en ik hoop dat ik dan wel gerust gestelder ben.

  Reageer
  #2

  kan niemand mij antwoord geven????

  Reageer
  #3

  als jij iedere dag de pil hebt geslikt en geen diaree hebt gehad of overgegeven dan is de kans klein dat je toch zwanger bent.
  je bent gewoon nerveus en daarom werkt het lichaam; je voelt dingen die je normaal niet zou merken...omdat je gedachten met je spelen.
  maar als je heel zeker wilt zijn, dan kun je beter het zekere voor het onzekere nemen en je bij de dokter gratis laten testen ( zwijgplicht jegens ouders) of je koopt een zwangerschaps test bij de drogist.
  ps. pil met condoom samen is nog veiliger zeker i.v.m. geslachtsziektes!

  Reageer
  #4

  zo gewoon ongesteld geworden op dezelfde tijd als anders...Dus ik ben blij

  xx

  Reageer
Reageer op: Zwanger????
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief