Zwanger?

Online ZorgZus
 • #1

  Hey.

  Ik slik al zo een 7 maanden de pil. Ik heb 2 weken terug onveilig seks gehad tijdens mijn ovulatie dag. Ik wist het eigelijk niet eens dat ik die dag zou ovuleren. Ik heb de HELE maand ook  netjes de pil geslikt, maar ben precies DIE DAG vergeten te slikken. Oke van voorvocht is er niet zo een grote kans om van zwanger te raken, maar als hij in je klaarkomt dan wel. En yep, that happend. We eindigen meestal op die manier, en daarom slik ik de pil.

  Ik besefte op dat moment niet dat het foute boel was, tot ik er vandaag even stil bij stond. Ik heb nu eigelijk mijn stopweek. Ben al 3 dagen aan het wachten op mijn menstruatie. Weet niet of deze gaat komen. Ben sinds vanmorgen wel erg misselijk, heb gekotst en kreeg vanmiddag weer neigingen. Daarnaast ben ik de afgelopen dagen ook heeeeeeeel erg vermoeid terwijl ik goed slaap.

  Ik weet niet wat ik moet denken, maar je kan toch niet zo snel al symptomen krijgen? Of heb ik het nou verkeerd? Ik wacht nog wel op mijn menstruatie. Anyone tips of advies? Maak ik mezelf nou gek of is het allemaal realiteit???

  Reageer
  #2

  Ik welke week van de pil heb je de pil vergeten?

  Reageer
  #3

  tijdens de 2e week. vandaag voelde ik me wel goed, nergens last van. tot ik in de avond barstende hoofdpijn begon te krijgen en echt vaak weer kotsneigingen.

  met neigingen bedoel ik dat ik echt het naar boven voel komen, maar wanneer ik opsta en naar de toilet ren het er gewoon niet uit komt. vanochtend ook getest voor de zekerheid en het zei nee. maar vind dit alsnog raar allemaal en vertrouw het niet zo. daarnaast heb ik ook niet zo heel veel verstand over dit onderwerp. hoop dat je mij erbij kan helpen of advies kan geven.

  Reageer
  #4

  Als je in de tweede week van de strip een pil vergeet is dat verder geen probleem. Je bent en blijft gewoon beschermd. Voor zwangerschapssymptomen zou het ook nog veel te vroeg zijn. Misschien heb je corona of de griep...

  Reageer
Reageer op: Zwanger?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief