Zwanger?

 • #1

  Sinds 2 maanden ben ik gestopt met de pil wegens fysieke klachten. Sinds ik gestopt ben voel ik me honderd keer beter. De eerste menstruatie na het definitief stoppen (dus niet de stopweek, echt mijn normale menstruatie) kwam één dag later dan verwacht. Perfect eigenlijk. Ondertussen ben ik al 5 dagen aan het wachten op mijn volgende menstruatie... op dit moment ben ik wat aan het panikeren. Mijn partner en ik hebben slechts drie keer zonder condoom seks gehad, en hij is nooit in mij geëjaculeerd. Kan ik uiteindelijk toch zwanger zijn? Of komt deze onregelmatigheid gewoon door het stoppen met de pil? Vanaf wanneer doe ik best een test?

  Reactie
  #2

  Dat kan heel goed van het stoppen met de pil zijn. Dat is niet zo vreemd. Testen kun je 14 dagen na de laatste keer seks

  Reactie
  #3

  Oké. Kan het zijn dat je je buik al ziet na 1 maand? Het valt me op dat mijn buik een stuk dikker is, vooral onderzaan. Het is geen vet, het staat gewoon echt opgeblazen. Ik kwam op 2 weken ook 2 kilogram bij. Zou dit iets te maken kunnen hebben met een eventuele zwangerschap?

  Reactie
  #4

  Ook voelde ik gisterenavond en deze middag een zeurende buikpijn, onderaan. Net zoals bij mijn menstruatie. Alleen minder heftig. De buikpijn duurde maar 2 minuten.

  Reactie
  #5

  Dat is toch wel zeer onwaarschijnlijk

  Reactie
Reageer op: Zwanger?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief