Mogelijk zwanger?

 • #1

  Sinds 3 maanden zijn de aders op mijn borsten,tepels heel zichtbaar geworden. Soms voel ik eens een steek. Neem de pil intussen ongeveer 1,5 jaar. Ik was wat bezorgd dus nam een zwangerschapstest af, daarna nog 2 anderen omdat er precies telkens vreemde symptomen (buikpijn, soms misselijk, hoofdpijn, urine,..) opdoken die daarop wezen. Resultaat: 3 keer negatief
  Kan ik hier dan 100% zeker van zijn? Ik neem de pil voor zover ik weet ook correct, en mijn maandstonden zijn er altijd geweest.

  Reactie
  #2

  Als de testen negatief zijn, ben je niet zwanger. Je focust je te veel op symptomen, waardoor je ze begint in te beelden.

  Reactie
  #3

  omdat ik weet wat de symptomen zijn en ik niet zwanger wil zijn let ik op alles. Mag ik dus zeker op deze testen vertrouwen en deze gedachte weglaten? Weet je dan misschien wat er wel een verklaring kan zijn voor de aders? Is het iets hormonaal dat elke vrouw kan overkomen?

  Reactie
  #4

  Voor een antwoord op die vragen, moet je je huisarts contacteren.

  Reactie
  #5

  Wat dacht je van klachten door pilgebruik? Die creëert een soort van zwangerschapssituatie, waardoor je geen eisprong krijgt. Zo bevordert pilgebruik een toestand van oestrogeendominantie. Kan je opzoeken

  Reactie
  #6

  De pil creëert geen "zwangerschapssituatie", dat is onzin.

  Reactie
  #7

  denk je dat dit ook kan als je al 2 tot 3 jaar de pil neemt, dat er plotseling klachten komen?

  Reactie
Reageer op: Mogelijk zwanger?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief