Graspollen en huismijt allergie

  • #1

    Goedemiddag,

     

    ik heb een graspollen en huismijt allergie. De laatste weken natuurlijk veel last gehad van hooikoorts. Dat resulteert zich bij mij vooral in jeuk in mijn neus, keel en oren. Nu heb ik sinds ruim een week af en aan, vooral als ik thuis ben een soort brok gevoel in mijn keel en een lichte druk op beide oren. Alsof je in het vliegtuig hebt gezeten maar dan lichter. Ik heb wel wat meer stress gehad dan normaal gecombineerd met wat angst. Ik vroeg mij af of het brok gevoel en de druk op de oren veroorzaakt wordt door de allergie of de stress.

    Reageer
    #2

    Door de stress. Hyperventilatie

    Reageer
    #3

    Dit is herkenbaar. Dat gevoel heb ik de afgelopen dagen ook gehad (en wel vaker). Het is bij mij geen stress of hyperventilatie. Bij mij komt het door een vorm van astma. Na het gebruik van de puf verdwijnt het. Ben je er al eens mee bij de huisarts geweest?

    Reageer
Reageer op: Graspollen en huismijt allergie


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief